sudeyl16 Arkadaşlar göğüslerm büyük ucuda baya çıkıl bazı arkadaşlarım zeytinyağı sürmüş ve hiçte yara olmamış sizce böyle bi durumda yine de şartmı bu iki ürün ?
A_syma sudeyl16 Benim cok yara olmustu. Ne yaptiysam geciremedim. En son gogus kalkani almistim. O gecirmisti. Ama yara olmayanda var.
Degisken89 sudeyl16 göğüsucumkremi ve slikon kapak kullandım.hatta kapağıda kaybetttim bi hafta içinde.göğüsüm yara olmadı ama emzirirken acısından dişlerimi sıkıyordum.sonra geçiyor alışıyorsun
EmineDefneGokce sudeyl16 ilk hamileliğimde keşke önceden alsaydım kargo bekledim 2-3 gün. Şimdi yine gebeyim yine aldım krem ve kapak. Öncekini arkadaşıma vermiştim . Kesinlikle alınması lazım. Kullanmazsan satarsın. Ama zeytinyağ tahinin yağı falan hiç fayda etmedi
efnandogamoms EmineDefneGokce merhabalar bu krem ve kapak nedir rica etsem söyler mısınız benım de doğumuma bır ay var ilk gebelik ve
EmineDefneGokce efnandogamoms krem lansinoh Gümüş kapakta trendyolda çok marka var istediğinizi alabilirsiniz Veya aventinde varmış göğüs kalkanı diye geçiyor