Anneyim0607 Merhaba hanımlar Ankara’ da eve kaça geliyorlar genel bir bilgilendirme yapabilir misiniz?
Soruyorumm Anneyim0607 bana tam gün dokuz beş gibi 250 dedi ben 50 tl de yemek parası veriyorum o istemedi
KkubraOz Anneyim0607 bende burda bekleyim doğumdan önce yaptırmak istiyorum güvenilir tavsiye ettiğiniz varsa çok iyi olur
Lilya_pn Ben geçen yıl 450 vermiştim. Ve hiç memnun kalmamıştım. 3+1 ev cok büyük degil. Cankaya tarafinda fark ediyor daha fazla istiyorlar.Şimdi 600 olmustur sanırım.
Tutiko Anneyim0607 selam canm guzel gecti kadın eli biraz agır sadece ama işini bitirmeden gitmedi işini bitirip gitti keçiören kuşcagızda oturuyor kadın
Melkee Anneyim0607 Valla ben doğu dayım şuan doğuda bile 230 olmuş her ay geliyor bana yani Ankara en kotu 350 400 üstüdür normalde Ankara liyim
Se19 Anneyim0607 bayramdan 1 hafta önce 350 idi, bayramdan hemen sonra 400 yaptı :) Asgari ücrete zam gelince onlarda hemen zam istiyorlar. Her şeyin fiyatı o kdr arttı ki, Allah herkesin yardımcısı olsun
Anneyim0607 Asellinannesi0 geldi mi size? Yoksa sadece öyle hesabını mı gördünüz beğenip yazdınız? Güvenilir biri lazım başka başka birilerini çağıracak durumum yok eşimi zorla ikna etmeye çalışıyorum çünkü :( Madur olursam yıllarca lafını yaparlar :(
Asellinannesi0 Anneyim0607 bana gelmedi ama tanıdığım güvendiğim kişiye gitti videolarına diyor zaten ben işimi iyi yaparım diye bence çok iyi ben de çağırmayı düşünüyorum isterseniz izleyin videolarını