yagmurdogan Daha önce de reflü problemim vardı ama hamilelikte birlikte fazlasıyla arttı. Mide koruyucu pantpas ve rennie duo içtiğim halde hala sorun yaşıyorum öyle ki bazen mide koruyucuyu sabah akşam alıyorum. Sizler ilaç kullanıyor musunuz? Yapılabilecek başka neler var?
Dnzcngz yagmurdogan Bende aynı durumdayım. Renie duo alıyorum ama işe yaramıyor. Ayrıca beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Kusmaktan bıktım. 🤦🏼♀️
yagmurdogan Nalkan sadece gavisconla geçiyor mu anlık rahatlama sağlıyor onlar ben sürekli istifra etmekten bıktım artık 😞
yagmurdogan Dnzcngz resmen hamileliğimin yarısı bitti diye göbek atacağım, mide korucuyucu ilaç kullandığım için de vicdan azabı çekmekten kendimi alamıyorum 😞
Dnzcngz yagmurdogan Ben mide koruyucu kullanmıyorum doktorun vermediği için. Ama insn şuan bile uyuyamıyorum midem yüzünden
yagmurdogan Dnzcngz gastroentrolojiye gittin mi? Eğer ilk 3 ayı atlattıysan veriyorlar sıkıntılarını anlatınca
Dnzcngz yagmurdogan yok henüz gitmedim Pazartesi kontrolüm var. O gün giderim olmazsa. Sağol bilgi için.