FasulyeninAnniskosu Merhaba 21+3 hamileyim Allahın izniyle bir kızım olacak 2. Düzeu ayrıntılı ultrasona girdim 10 dk boyunca burun kemiğini göremedi burun kemiğini göremiyorum dedi yok dedi sinirlerimizi bozdu ama ikili tarama testim temiz çıkmıştı ense kalınlığında bi problem yok demişti doktorum. Kendi doktorum da bakamadı bebeğin sırtı dönüktü her ne olursa olsun benim bebeğim o fakat insan üzülme den e demiyor burun kemiği yokluğu ile ilgili bi bilgisi olan var mı
mangolingo FasulyeninAnniskosu ikili test verdiğimizde de ense kalınlığı ve burun kemiğini bakılıyor. o zaman gözükmüş müydü?
FasulyeninAnniskosu Şimdi 4.düzey ultrason a girmemi söylediler perinatoloji doktoruna. Kafam cok karışık
FasulyeninAnniskosu mangolingo mangolingo evet burun kemiğini görmüştü ense kalınlığında ölçmüştü down riski yok demişti. Fakat detaylı Dan sonra kendi doktorumuza gittik oda dedi ben burun kemiğini görmüş tüm diye ama sırtı dönük olduğu icin tekrar bakamadı eşim de bu doktora pek güvenmiyor o yüzden endişelerim daha da arttı
mangolingo FasulyeninAnniskosu bence başka bir hekime daha gözükün içiniz rahat etsin. önceden olan bir kemik sonradan kaybolmuş olamaz.
Nesss10 Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz? Ayrıca perinatolojiye gorundunuz mu? Perinatoloji bölümü için Haseki Sultangazi binasında Ali Çetin var çok iyi bı doktor ve ilgililer bence oradan randevu alabilirsiniz
1991c Nesss10 teşekkür ederm. Bi kaç gün sonra tekrar gittim dra alttan bakıldı ve çok şükür görüldü. Pozisyondan dolayı görülememiş burun kemiği 🙂