Durdudiler Kızlar temassiz atesolcer arıyorum cok pahalı maalesef 250 tl bebexte. 210 tl e bebekte. Netten baktm n11 e ama bilemedm güvenmeli miyim acaba? Sizler nerden aldinz kaça aldnz ne onerirsnz
EzelUnal18 Durdudiler bende bugun gezdim dolaştım wewell marka güzel ama çok pahalı geldi açıkçası almayı çok düşünmüyorum farklı tercihler yapabilirim
Harunnisa Durdudiler ben eczaneden almistim kac sene gecti hala kullaniyorum o zamanlar 50 tlye almistim markasini bilmiyorum ustunde yazmiyor ama 6 sene oldu hic bozulmadi eczaneye sorun bide
Taila Durdudiler canım almadım ama dikkatimi çekiyo hep eczanelerde var 60 70 tl arasında bence bak illaki marka olması gerekmiyosa en pahalı 100 lira verilir ona bence o ne öyle 250 abartmışlar bence çok fazla canım eczaneler aklında olsun bak derim
ElifAkaln Temassızlar dışarıyla temas halinde olduğu için yanlış sonuçlar verebiliyomuş kulaktan ölçer iyiymiş bende ondan alcm. Eczaneye sormuştum omron en iyi marka dediler 160 tl idi ama hepsiburadaya gittigidiyora falan baktım 100 tl ye kadar inen yer var. Bilginiz olsun bende internetten o markayı alcam