Gmzbiri Mrsfly ben adetten bi gün önce yapmıştım benim de böyleydi 7 aylık hamileyim şu an. İnşallah sen de öylesindir🙏🏻🙏🏻 testi yarın tekrar et canım ya da kan ver kesinleşsin🤗
Mrsfly 2022Mom2022 biliyorum stres yapamamak imkansız ama şöyle düşün şu an stres yapmak sana sadece zarar vericek. Stres gebeliğin en büyük düşmanı benim doktorum hep der insan vucudu strese girdiğinde önce üreme organını korumaya alıp fonksiyonlarını kapatır. Olabildiğince rahatlamaya çalış. Sevdiğin bişey ile meşgul et kendini :)
2022Mom2022 Mrsfly gerçekten doğru olmalı ben stres yaptığım an kasıklarım kaskatı kesilir tamam sabaha kadar sakin kalıyorum teşekkürler canım ❤️🫶🏻
Mrsfly Bugün bir erken gebelik testi daha yaptım ve daha da silik çıktı, gerçi aynı marka değil ve sanırım hassasiyet derecesi farklı ama biraz canım sıkıldı. Bat 3 gün sonra onu beklemeye karar verdim.
2022Mom2022 Mrsfly post açmıştım bakabilirsin hafifte olsa çıktı canım 🥹pazartesi çarşamba cuma kan vericem takip edicem adetime son 3 gün var
Mrsfly 2022Mom2022 baktım şimdi hakkaten çıkmış. En iisini yaparsın canım. Benimde bat cuma. Bende bu sabah tekrar erken test yaptım ama daha silik çıktı markalar farklı. Bende senin gibi cumayı beklicem ona göre test vercem. Hadi hayırlısı bizim için 😂
2022Mom2022 Mrsfly amin kız inşallah aslında bugün verecektim vazgeçtim günüm geçsin öyle pazartesinden başlayım dedim kuzum ❤️
Mrsfly 2022Mom2022 ii yaptın günün geçince en azından belli bir hcg seviyesine erişir ondan önce 2 güne bir stres yaşıcaktın ay yok arada mı ay yok düşük mü. Şurda cumaya ne kaldı.
2022Mom2022 Mrsfly aynen en sonkinde öyle yaptım 50 kere kan verdim sinir sistemim alt üst oldu iyisimi günüm bi gelsin