Nagihannnn0606 Kızlar merhaba sezaryen olduktan sonra vajinal kanama oluyor mu ? Hasta bezi ya da depend gerekli mi sezaryen de yardımcı olur musunuz ? Birde sezaryen olanlar hastane çantanıza kendiniz için nasıl kıyafetler koydunuz iç çamaşırı vs ?
Minik_prenses Nagihannnn0606 takibi de oluyor depend aldım ben yüksek bel kilotlar aldım bilmiyorum kullanırmıyım dependde gerek kalmıyormuş çamaşıra 2 takım lohusa takımı 1 takım pjama takimi Yazma çorap atlet falan koydum
Beybiik Nagihannnn0606 tabikide depend mecburi kanamaniz oluyor . Hamile kilodu alın Lohusa takımı Birde şal alın omuzunuza atmaya omuzunuzu sıcak tutun çünkü çok fena kulucunuz kalkıyor sezeryandan sonra. (Türk kahvesi çok iyi geliyor kuluc kalkmasına da)
Pyrz_07 Nagihannnn0606 çantamı ablamla hazırladım o da geçen sene sezeryan olmuştu depend aldım 1 paket depend takınca külota gerek kalmıyormuş o yüzden koymadım ben gecelik koydum sezeryanda pijama çok rahat olmuyormuş
Ms0208 Tabiki kanama oluyor canım. Ama deepend almayın ben hastaneye aldım hemşireler izin vermedi kullanmama hasta bezi alın medical malzemeleri satan yerlerden.
ikicocuklubiranne Ms0208 neden izin vermediler ki bende depend kullandım rahat edemeyince normal pede geçtim
Mysaa Nagihannnn0606 depend al canım yanında kalsın kanama kişiye göre değişebilir ben almıstım ama kullanmama gerek kalmadı normal de de kanamam olmadıgı için doğum sonrasında da da olmadı ama oladabilir yine de yanında 1 paket bulunsun
Emily37 Nagihannnn0606 evet kanama oluyor.Ben gecelik giymiştim hastahanedeyken çıkarkende elbise giydim rahat oluyor diye.Ben oğluma doğum yaparken dependlerden yoktu bolca iç çamaşırı ve ped koymuştum yanıma.Şimdi ikinciye hamileyim dependlerden alıcam mutlaka daha kolaylıkmış birçok arkadaşım öyle diyor