Ilkhayat izobellaaa-_- ben 24 haftalıkken gittiğimde kilosu 1000 di doktor çok iyi dedi haftasına göre doktor söylüyor aslında iyi veya kötü diye
Aminenin_annesi izobellaaa-_- boyunu söylemedi ama 28+5 te 1412 gramdı. seninki de iyi bence . yarın kontrolum var 32+6 bakalim kac kilo olmuşuz 😹
Peelinn izobellaaa-_- bence burada karşılaştırma canım. Her bebek kendine özel . Düşük diye kilosu sorunu var anlamına gelmez. Zaten doktor söyler anormal olan şeyleri haftasıyla uyumlu değil der . Genelde 2 hafta geriden önden normal kabul ediliyor
izobellaaa-_- Ilkhayat gelişimi iyi dedi sormadım ama yine de insan merak ediyor happymom sormak istiyor 😅
izobellaaa-_- Aminenin_annesi bakalım son aylar nasıl olacak çok merak ediyorum 😂😂🥹 boyunu bana da demedi belli olmazmış net
Aminenin_annesi izobellaaa-_- ben de cok merak ediyorum yarın bence 2.200 falan olmustur diye düşünüyorum bir de boyunu söyleyiverse hic söylemiyorlar 😀
izobellaaa-_- Peelinn yok zaten canım sadeve merak ya doktor ben demeden gelişimi iyi dedi vs de ben yüne de merak ediyorum buradakiler ne diyor 😂😂
Ilkhayat Ormanmeyveli benim şekerim düşük hep 80 doktor kilosu iyi dedi ama sen kilo almıyorsun bebeğin alıyor diyor şöyle bişey göbeğimde fazla yok benim ikinci gebeliğim hamile olduğum belli ama dar şeyler giyince belli oluyor
Bayancorek izobellaaa-_- 28+0 de 1200 gr dı normal dedi doktorum. Boyu da 35 cm di o zaman. 32+4 üz şuan , iki gün sonra gidicem bakalım kaç olmuş merak ediyorum. 🌸🙈