Elvanguzel crazymommy ayy seninki yine hamileliğine inanmamış benim kocam doğuracağım gün doktor doğuracak 6 cm olmuş diyor bebeği görene kadar inanmamisti doguracagima 😂😂 ah bu erkekler
Minik1Civciv Eyluladam15 okurken kendimi hissettim benim 2 kaybım var 17/7 haftalık sizin 8 kaybınız var sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah dileyen isteyen herkese bende demiyorum yeniden Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥️🙏🏼🤗
burcubc Eyluladam15 merhaba 8 kayıp demişsiniz kaç haftalarda kaybetmiştiniz ve sebebi belli miydi?9. Gebeliği bugün kaybettim ben de
yalcin_sevda crazymommy bendede ilk böyleydi hamilesin kesin tatlim muhtemelen yenidir ondan bu kadar silik 🤗🤗🤗
crazymommy Zynpbr00 -Naz- Minikbebegim1999 4.17 kızlar muhtemelen yeni yerleşiyor lekeler de ondandır dedi
Aslan123 Adetim 1gün gecikti ama 3 4 gündür sancım var test yaptım negatif çıktı kesin hamile değilmidir bilgisi olanlar dönüş yapabilir mi
-Naz- crazymommy bende çok merak ettim haber verirsin 😊 bende sabah verdim sağlık ocağına yarın gel denildi e nabizda da halen gözükmüyor