Eleonora crazymommy bizde tam aksineydi. Bende kimyasal yasadiktan sonra hamile olduguma inanmiyordum hic bir sey hissetmiyordum takii kanda görene kadar. Hatta agliyordum hamile degilim diye. InshAllah hamilesindir❤️🙏🏻
crazymommy Eleonora İnşallah çook teşekkür ederiim 🥰 Betadan belli olur mu kimyasal olup olmadığı canım 🥹
Eleonora crazymommy canim 2 gunde bir kan verirsen evet belli olur. Betan iki gunde bir iki kati yukselirse saglikli gebeliktir. Sen içini ferah tut kötüyü aklina getirme❤️
Eldgrn crazymommy yavrum var hayırlı olsun ben daha silik halde öğrendim güzel haberlerini bekliyoruz ama testte göre var yani
crazymommy Eldgrn İki gün önce neredeyse gözükmeyen çizgimi sizde görmüştünüz umutlanmıştım şimdi böyle çıktı 🥰 Teşekkür ederim ♥️🌷
Eldgrn crazymommy hayırlısı olsun koyulaşma var demekki arttı beta ay valla çok sevindim güzel hayırlı haberler alırsın inşallah canım 🥰
crazymommy Minikbebegim1999 Evet sizlerde olmasanız zaten kendi kendimi yicem iyiki varsınız çok teşekkürler 🤗🤗🥰
Aminenin_annesi crazymommy benim eşim keseyi görene kadar inanmadi😹 hadi bakalim güzel sonuçlarla gel🤗
Minikbebegim1999 crazymommy ben keseyi 4 haftada gördüm canim 6 da bebeğin kendisini gördüm 8 de kalp atisini duydum
Aminenin_annesi crazymommy daha önce 2 tane kimyasal düşüğüm olmustu kanda çıkıyordu ama keseye kadar düşüyordu o yüzden inanmadi😊 4+6 da gördük keseyi gebeligimi de 3+2 de ogrenmistik erken yumurtlamistim o ay😀