Tugcender sgok benim Perşembe yapılıcak ama 19. Haftadayım acaba erken ya da 24. Haftada olması farkeder mi erken yapıcaz diyince çok korktum
Kubra-onur 2 buçuk aydır ugraşıyom şekerden insulin diyet canım çok şeyler istiyo yiyemiyom yarın kontorulum var gün verirde doktor da bebeğimi alırım kucağıma insulinden diyetten kurtulsam🤣😃🤣😃🤣
sgok Tubacngl çilekliydi benimki farklı oluyor mu bilmiyorum ama çilekli soda gibiydi aynı sadece dil damak uyustu bi tık kurudu yani aç açına içince onca şekeri midem de bulanmadı
sgok Jelybon 12 saat öncesinden yemis olmak gerekiyor 12 saat aç bulunmak gerekiyormuş sonra aclık kanına bakıyolar icecegi iciyosun bi saat bekliyosın tekrar kan sonra bi saat daha bekleyip tekrar kan sonra gooo yemek yemeye öldüm açlıktan😂
Tugcender sgok bende 24 28 arası biliyorum ama olağandışı bi durum var sanırım bebekte herşey yolunda ama demek bende bi problem gördü de gerekli dedi
Berdenigus sgok sgok merhaba, benim ve eşimin herhangi bir şeker hastalığı yok. Annemiz ve babalarımızda da yok, kardeşlerimizde de yok. O yüzden şeker yüklemesi yapmak istemiyorum tabi bu benim fikrim. Doğru mu bilemedim
sgok Berdenigus bizde de yok ama gebelikte görülen bir şeymiş bebeğin sağlığı için önemli bir şey çünkü benim yüksek cıktı ve diyet verdi yapmazsan bebek çok hızlı gelişir suyu artar erken almak zorunda kalırız dedi Bence yaptırın doktorlar istiyorsa vardır bildikleri bilimsel gitmekte her zaman fayda var
gkbyza Berdenigus bizde de yok ama kayınpederim şeker hastası doğal olarak eşim de şeker hastası adayı :( bu zamana kadar şekerim o kadar düşüktü ki covid geçirdim bünyem tersine döndü açlık şekerim 99-110 falan çıkıyor tokluk dün 146 çıktı şok geçirdim kilolu biri değilim hatta covidde kilo vermişim 1-2 kilo. Şekerli şeyler yemem tüketmem verilen diyet listeleri neyse ben de hemen hemen öyle besleniyordum hatta ama niye böyle yüksek çıktı anlamadım 🤷🏼♀️
Berdenigus sgok tabi doktorum gerek duyarsa şeker yüklemesi yapacağım. En iyisini bilirler 🙏🏼teşekkürler 🍀
sgok gkbyza ben tatlı seyler pek sevmem aslında ama meyve cok yerin valla bana yaz meyveleri cok sekerli onlar yükseltir dedi üzüm seftali özellikle karpuz 2 kücük ücgenden fazla yeme dedi