Bebegimizolsun Bebegimizolsun @Zeyneppmuratt kuzzuuumm şimdi geldim doktordan çıp çıp çıp duydum sesini bebeğimin❤️ sen ne durumdasın ne zaman gideceksin
Bebegimizolsun _almirasmom inşallah kuzum en yakın zamanda duyman dileğiyle 🥰 kaçıncı haftadasın doktora ne zaman gideceksin
Bebegimizolsun MyLittleMiraclee inşallah kuzum çok değişik bi his ❤️ rabbim en kısa zamanda duymanı nasip etsin 🥰 ne zaman gideceksin doktora, kaçıncı haftadasın
_almirasmom Bebegimizolsun 5+3 bu sabah gıttım yolk kesesını gordum persembe gıdıcektım normalde ama bugun gıttım kahverengı lekenmem vardı progestan bende yan etkı yapıyomuş kestırdı doktor gecelerı sadece uyurken alcam gunde 3 kez alıyordum hıc olmayan leke baslamıstı :/
MyLittleMiraclee Bebegimizolsun Amin canım inşallah benimkisi 2. Tüp bebek tedavimde oldu. Şuan dört haftalığız cumartesi beşinci haftamız olucak. Doktora 6+3 haftamda randevu verdi. Kese ve kalp atışlarınıda duysam biraz daha rahatlicam. 😇
Bebegimizolsun _almirasmom rabbim korusun miniği kuzum bişey olmaz inşallah sürekli dinlen hiçbişey yapma
Blossom00 Bebegimizolsun Maşallah canım bende bugün gidicem 6+4 postunu görmüştüm kahverengi akıntım oldu demişsin, benimde dün sabah oldu devamı olmadı. sende kalp atışını duymuşsun rahatladım biraz inşallah benimkinde de sorun yoktur💗🙏🏻
Bebegimizolsun Blossom00 benimde tek o anlık geldi sonra tekrar gelmedi bugün falan lekelenmem yok şükür İnşallah sende duyarsın kuzum ❤️
Bebegimizolsun MyLittleMiraclee rabbim korusun kuzum 😊sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz İnşallah hem keseyi hem bebeği görürsün kuzum 🥰
Bebegimizolsun Zeyneppmuratt ayyy maşallah maşallah kuzularımıza rabbim güç kuvvet versin hepsine 🥰🥰🥰