Melkk Kızlar normal doğumda üç dört tane dikiş atıldı kesiye ağrım oluyor 5. Gündeyız sımdıde yanma baskı hissediyorum dikişlerime bısey mı oldu acaba dıyorum ama ılac içince azalıyor bısey olsa ılacla gecmezdı yasayan varmı boyle
BoyGirlAnnesi Melkk daha çok yeni olduğu içindir benimde 5.6 tane vardı sanki dikiş yerlerim geriliyormuş gibi oluyordu acıyordu biraz otururken batıyor gibi oluyordu sonra bi kaç güne gecti acısı ama gerilme hissi dikiş yerlerim iyice iyileşene kadar devam etmişti isterseniz bi doktora görünün
Whitewomen Melkk İlk zamanlar diye olabilir ayaklarınızı sıcak tutun üşütmeyin O bölgeyi temiz ve kuru tutmaya çalışın bir kaç güne geçer. Geçmiş olsun🌼
Melkk Günü aslında ilk gunler boyle yanma gerılme olmuyordu ama bıraz arastırdım ıyılesırken böyle olabılıyomus dikişlerin kuruması ve düşmesine yakın olabılıyomus yanı yarın kontrolümüz var gosterıcem ben kendım bakamıyorum cok kırmızılık varmı bılemıyorum yanı oturma yurumek hep zordu hastaneden cıkarken hersey normal dedıler ama bu ıkı gundur boyle şeylerde olmaya basladı bılmıyorum normal doğumda aşırı zorlandım ben bıde bebegım 2300 doğdu 3 olsaydı napcakmısım bılmıyorum 😂