Mombabyyy Kızlar dün lavobada peçeteyle silme işlemi yaparken su gibi pembemsi leke geldi Bu benim ikinci gebeliğim İlkinde de aynı şey olmuştu onda ilk olduğu için çok telaşlanmıştım direk hastaneye gitmiştim acile çocukta bir şey olmadığını söyleyip yine de bir gün gözetim altında olmamı söylediler bir gün hastanede yattım uyguladıkları tedavi progestan İlacını günde üç öğün vererek yatışını sağlıyorlardı onun haricinde herhangi bir müdahale yoktu şimdi gitsem alttan muayeneyle bakacaklar yine aynı şekilde yatış yapacaklar O kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı olmadığını biliyorum ilkinde lekelenmeler kırmızı kanamaya dönüşmüştü ben çok stres yapmıştım ve çocuğun kalp atışları durmuştu hastane ortamı hayli beni çok olumsuz etkiledim şimdi evde yatıyorum prog Están içiyorum günde iki sefer sizin de başınıza bu tarz lekelenmeler Kanamalar geldi mi ve siz ne yaptınız merak ediyorum?
Nur-006 Mombabyyy bende 7+3 de kahverengi lekelenme oldu ama 1 gün sürdü nerdeyse.Doktor da 11. Haftaya kadar kahverengi lekelenin normal olduğunu söyledi fakat sürekli devam eder ve kırmızıya dönerse hemen gel demişti
yagmurefe Mombabyyy canım progestan daha önce dusuk felan yaptigin icinmi iciyorsun bilmediğimden soruyorum kusura bakma benim iki düşük oldu yani şuan beta degerim biraz yükseldi acaba normalde gebelik olursa kullanmam mi gerekir.benimde
pamia korkma canim yerlsme lekesidir bendede oldu doktora gittim doktor yerlesme lekesi dedi ama icim rahat etsin diye ultrasina girdim bebegi ve kalp atisini gorduk
Mombabyyy pamia ne kadar sürdü peki sizde bu İnanın şimdi hastaneye gitsem yapacakları şey bahsettiklerimden ibaret orada piskolojim çok bozuluyor ağrı sızı çeken kadınlar görüyorum düşük yapanları görüyorum çok etkileniyorum o yüzden gitmek istemiyorum
Ganime_123 pamia iyi geceler 11+4 günlük gebeyim ve 2 hafta öncesine kadar çok ciddi kanamalarimda oldu fakat doktora gittiğimde bebekte bisi olmadığını herseyin normal olduğunu söyledi aynı senin gibi banada progesteran başladı sabah akşam kullanıyorum 2 haftadır çok şükür her hangi bir kanamam lekenlenmem yok Rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ipek76 Mombabyyy korkmaaa benimde öyleydi 3 4 gün devam etmişti benimde yerleşme kanaması deniyor lekelenme şeklinde
Mombabyyy pamia inşAllah canım yarın doktora gideceğim daha bebeğide keseyide hiç görmedim hayırlısıyla rabbim yarın görüp kalp atışını duymayı nasip etsin.
Mombabyyy pamia Gittim canım bugün şükür kalp atışını duydum Allaha hamdolsun lekelenmelere sordum doktor telaş yapma genellikle yerleşme kanaması lekelenmesi oluyor dedi kırmızı olursa gelirsin tekrar dedi hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi bolca dinlen dedi
pamia Mombabyyy bak benim dedigimi doktorda dedi hadi gozun aydin rabbim sag saglum kucamiza almayida nasip etsin
Mombabyyy pamia amin canım inşAllah yinde de lekelenme var yok diyemem akıntıyla karışık bi şekilde en kısa sürede atlatmak dileğiyle
Nurandson Bende de 7 haftalikken pembe leke gelmişti silerken, içim rahat etmedi acile gittim her şey yolunda dedi doktor muhtemelen yerleşme lekesiydi senin ki de öyle bisey olabilir belki ama takip etmezse fayda var tabi 😊
Mombabyyy Nurandson doktor progestan kullanmana gerek yok dinlen sadece dedi bende öyle yapıyorum canımı napayım akıntıyla karışık geliyor anlayamıyorum artık lekemi akıntı mı akışına bıraktım strese girmek daha da artırıyor
gmzkuruu Nurandson ben de 6+2 yim ilki düşük oldu bugün de hafif pembe lekelenmem var diye hemen gittim doktor bebek iyi kese güzel bir sorun yok dedi senin kaç gün sürdü acaba
Mombabyyy Nurandson öyle kuzum Rabbim istemedikçe hiç bişey olmaz diyorum öyle rahatlıyorum olursa da oda Allahtan elden ne gelir 😊
Mombabyyy ipek76 bu benim ikinci hatta 3. Gebelik diyebilirim ilkide 6. Haftada lekrlenme ile başladı böyle kanamaya döndü ve bebek kalp atışları 8+4 de malesef durdu 2. Si kimyasaldı buda 3. İnsan ilkte yaşayınca tedirgin oluyor işte aynısı mı olacak diyee