Selam anne adaylari..
Gunlerdir yorumlarda 15 gub geciktim
5 gun
20 gun vs
Gibi yorumlar var. Oncelikle geciktim demek icin 1 yilda hic atlamadan 28 gunde adet olanlar yada 30 gunde ama 1 sene boyunca hep 30.35 gunde 28 dede olur.onemli olan 1 yilda hic duzensizlik yasamayanlar geciktim diyebilir. Ben fix 28 gunde adet olurum hic degismez havadan sudan hastaliktan etkilenmez adet.
Gecen yorumda ama bazen telefondaki takvim bana adetin gecti diyor yazmis tlfda uygulama senin yumurtlama tarihini ne bilsin.
Sen uygulamaya kalkar 28 gunde adet oldugunu yazarsan 30.35 gundr olduklarini saymazsan sen duzensiz adet oluyorsun zatwn yumurtlamada gec oluyor takvime gorede gebelik olmuyor.
En az 6 ay 28.30.32.35 Gunlerde adet olanlar adetim gecti yazsin.gecen su gun gelmisti diye birsey yok.sen duzensiz adet oluyorsun iste kabul et.bazen ayin 30 bazrn ayin 27 si gibi duzensiz
Ovulasyon kullanin grbelik trstlerine para verene kadar ovulasyona verin gebelik elde edin.gec dollenme diye birsey var.oda adettrn en gec 1 hafta sorna pozitif verir oyle 15.20 gun 1 ay sornasi yeni yumurtlama donemidir.