Semaan Bugün pazartesi dedim başlarlar arıyorum açan yok mhrsden randv alamıyorm doğuma 1 hafta kaldı doktor tam kan testi istedi nasıl yapacam şimdi sizin sağlık ocaklarıdamı öyle kızlar yaa
Ays_cskn Semaan acik bizim burasi ben randevusuz gidiyorum genellikle demekki her yer degisiyor simdi hastanedeyim isim bitsin tekrar izlem gunum gectigi icin oraya gecicem
Semaan Ays_cskn ben istanbuldayım randvsz gitmedim gitsem alırlar herlde ya telefona bakanda yok sinir bozucu vallahi
Semaan NurNaz ben istanbuldayım yaa grev falan diyolardı ya ondan sordum bayram tatilide bitmiştir herlde
Semaan Feyza-nur bencde direk gidiyim ya sonucta ordaki hemşire bakıyor doktorluk baey yok hayır şimdi gitsem açıklarmı acaba telefona bakanda yok
Deletedmom70006 Semaan şimdi gitsen bakmazlar saat olmuş 12 öğle arasına çıkıyorlar. Yarın sabahtan gidersen işlerini halledersin.
1Ada1 Semaan randevu ile mi bakıyorlar sadece. Normal olarak da bakıyorlarsa öğleden sonra gidin direk
Semaan Deletedmom70006 yok şimdi degil yarın gidicektim randv vermiyor telefonlar açılmıyor yarın sabah erkenden gidicektim normalde pat diye gideyim o zaman randv alamadgmı telefonların açılmadgnı falan söylerim artık
Deletedmom70006 Semaan git git canim son haftan bakarlar tabi ki. Benim yaşadığım yerde hiç sorun olmuyor birkaç kez gitmem gerekti hep randevusuz gittim.
Semaan Deletedmom70006 yaa bi ara tandv aldım yine kan testi için doktorla hiç görüşmedim bile direk kanımı aldılar bosuna randv alıyorum harbiden gitsem bakarlar herlde
HurremSultan Semaan sağlık ocakları hamileler dee randevu istemiyr. Siz sabah erkenden gidin. Sabah kan tahlili alınıyor çünkü. Direk verin kan tahlininizi. Kaç gündür kapalı olduğu için yoğunluk vardır büyük ihtimalle. Siz beklemeyin gidin ve tahlillerinizi yaptırın.
Semaan HurremSultan yarın sabah gidicem nasipse aynrn canım doktor son kez tam kan istedi gitmişken idrarda vericem hepsine baksın diye sezeryan olucak kismetse 🫣
Twinmommm Semaan Yok kuzum açık tüm sağlık ocakları yoğunluktan falan açamıyorlardır genelde bizim burası da öyle tel açmıyorlar
Semaan Twinmommm inşallah öyledir bizim burdaki saglık ocagı başlarından salmak için onu hapmıyoruz bunu yapmıyoruz diyor tandvsz gidicem nasipse