Melek2121 zıbın aldım bol bol yaz bebesi olduğu için zaten gerçekten çok lazım oluyor sürekli ya kusuyor ya işiyor😁 tulumlar bence hayat kurtarıcı alttan iki çıt çıt açıyorsun hemen altını değiştiriyorsun benim çok işime yaradı 🥳 ince yeleklerden alabilirsiniz penye olarak uykudan uyanınca giydiriyorum ben yenidoğan sonuçta ne kadar yazda olsa kulun kanadından alır, on kadar müslin battaniye aldım hayatımın en doğru kararını vermişim 😁 babynest ne kadar gereksiz görülse de bi o kadar gerekli almamıştım doğumdan üç gün sonra almak zorunda kaldık😁 süt sağma makinesi, biberon mutlaka alın bir yere giderken rezil oluyorsunuz yoksa, ıslak mendil stok yapın sleppy Trendyol kendi sitesinde kampanya yapıyor zeytinyağlı olan harika 🥰bez sakın stoklamayın sleppy pişik yaptı molfixe geçiş yaptık, uzun kollu zıbın altına tek altlardan alabilirsiniz bir iki de takım alın şimdilik zaten gözünüzün önünde jet gibi büyüyor doğduktan sonra da alırsınız ben öyle de yapıyorum 😍 aklıma gelenler bunlar şimdilik 😘🌺🫶🏻