Aynısı değil ama benzerlerini yaşadım benim 3 lü testim yüksek riskli çıkınca iyi bir doktor araştırıp gittik, yanlıs hatırlamıyorsam 23 haftalar da benim bebişte de kalpte parlaklık görüldü buda down riskini gösterirmiş kesin olmasa da, 1 ay sonra gittigimizde kalp parlaklığı geçmişti, bu kezde ensesi cok kalın dedi bu haftalar da ölçüm yapmam dogru değil ama baya kalın duruyor dedi, doktorumuz down bir bebek olması İcin 7 8 bulgu saydı bize sizde test ile beraber 3 bulgu var dedi dna testi, amniyosentez falan önerdiler bu testleri yaptırırsak downlu olmasını engelleyebilecek miyiz dedi yaptırmadık açıkcası bütce iyi olsa ben yaptırırdım şüpheyle zaman geçmesi zor çünkü, üzülmeyin çok araştırma yaptım çok fazla yazı okudum böyle diyip sağlıklı doğan değilse bile rabbim onu verdiyse vardır bir sebebi böyle düşünün, biliyorum üzülmemek elde değil inanın kafaya hep takıp durursunz ben dualarla rahatlıyorum, ki sizde sadece kalp sorunu çıkmış bence oda tek basına çok kafanıza takacagınız bir durum olmasın insallah sağlıkla hepimiz alırız kucagımıza 🤲🤲🤲