Ozy Arkadasla 10 dk lnce kan geldi akinti seklinde degil adet kani gibi azaldi simdi durmasini bekliorum sizce normalmii bu hemen doktora gitmelimiyimm 😭😭😭
mLcLk Ozy elbette hemen doktora gitmelisiniz. Hiçbir kanama ya da lekelenme normal değildir, doktor muayenesi gerektirir. Zaman kaybetmeden önleminizi alın. Çok geçmiş olsun.
Deletedmom15257 Ozy bide soruyormusun😤😤😤 kalk git ne bu rahatlık kanama var ama soruyorsun ahhh ahhhh 😲😲😤😤😤
mLcLk Ozy acile gidin hemen. Burada büyük hastanelerde nöbetçi kadın doğumcu bulundurulur hep zorunludur, orada da olmalı bilemiyorum tabi uygulamayı. Siz hemen acile gidin lütfen🙏🏼
mLcLk Deletedmom15257 ben deli gibi korkuyorum hala en ufak lekede, kanda 🙄 aklımdan binbir kötü şey geçiyor 🙄 15 haftamın 10 haftası kanama ve lekelenmeyle geçtiği halde 😓
Deletedmom15257 mLcLk 😤😤😤😣kalk hemen doktora git burda soruyorsun bide kalkık insallah önemli birşey yoktur bunu öğrenmek için buraya değil doktora sorcan.. 😤😤kalk hadiii sonra bizede haber et
Ozy Deletedmom15257 Doktora gittim hersey yolundaydi cok sükür lekelenme devam ediyor ama düsük riski felan yok belki hizli hareket ettiyse bi yere degmistir dedi
Ozy Deletedmom15257 Evet doktorda dinlen dedi ama durduk yere nasil kan geliyo anlamis degilim Hersey yolunda dedi ama insanin ici rahat etmiyor
Deletedmom15257 Ozy vardir onunda nedeni sadcee doktor anlamamistir sen yine dikkat et olurda gene leke falan olursa agrin falan hemen doktora git