Canpolat anneyimmm42 olmaz mı bacım o sancı böyle nefes kesiyor hatta 🙈Diyaframımızı sıkıştırdıkları içinmiş meğersem 🙂 Zaten artık hiçbir organımız yerinde değil biraz daha sabır herşey güzel olacak 🤲🏻
Xxz anneyimmm42 benimkinde kafa var orda bir kafa attimi kemiklerime son nefesinde eshedu enlaa diyorum yani 🤣🤣🤣
Aminenin_annesi anneyimmm42 32+5 im bende olmadi ama bebegin durusuyla alakalı olabilir benimki hep ters duruyor
anneyimmm42 Erva94 aynen canım anlık oluyor heralde ayakları batıyor. Organlarımız iyice sıkıştı artık 🤭
anneyimmm42 Canpolat evet canım ya böyle anlık olarak gelip geçiyor acı . Dediğin gibi organlarımız iyice sıkıştı artık 🤭🤭
anneyimmm42 Xxz canım yaaa doğru valla artık sonlara yaklaştık Allah’ın izniyle inşallah sağlıkla kucağımıza alalım minnoşları 🤲🏻💐
EzKrkcatkr Evet canım 31+6yım, sol göğüsümün altında birde karnımın sol tarafında , muhtemelen bebiş 😁
Bebekdelisi anneyimmm42 cok normal ben 3 gün dimdik gezdim oturtamadım yatamadım hatta kovidmi oldum dedim nefeste alamadım dr gitmiştim normal demıstı dahada artabılır korkmayın🌸
anneyimmm42 Bebekdelisi Allah’ın izniyle inşallah canım 🌸 senin doğum ne zaman gün verdi mi doktorunuz
Bebekdelisi anneyimmm42 ben dogum yaptım cnm 1 sene aradan sonra geldim geri 🫣😆 yeniden hamıleyım 11 haftalık 3. Bebegım olsun dedım ¾ nasıp oldu🤲🏻
Bebekdelisi anneyimmm42 evet canım sezaryen hepsi Buda sona gelirsem inşallah sezeryan 🤲🏻 Sizin ilkmi doğum seklı bellimi
anneyimmm42 Bebekdelisi benim ilk canım sezeryan olucam . Biraz tedirgin oluyorum ya uyuşmazsam diye 🤭🤭🤭