lamisrtky Merhaba kızlar, ben 8inci haftadayım, sabahları iyi oluyorum, ama akşam geldi mi bulantım başlıyor. Yemek yapamıyorum çünkü çok kokuyor, ama çok aç kalıyorum. Acaba siz ne yiyorsunuz akşamları?
_ozlmm lamisrtky ben o dönemlerim de hep tuzlu yedim çorba salata turşu falan yedim kahvaltı tarzı çok tükettim zeytin peynir gibi tuzlu olduğu için iyi geliyordu
1Ada1 lamisrtky benimde 8. Haftalarda öyle başladı sonra arttıkça arttı malesef ilaç etki ediyordu bazen. Tatlı asla giyemedim hala da öyle tuza bana bana bişeyler yedim aç yattığım çok gün oldu. Sadece kendini psikolojik olarak alıştır. Hep dayan geçecek dedim çok da ağladım 16. Haftadayız azalmış şimdi. Bana iyi gelen çok bişey yoktu aslında ama patates kızartması tuzlu tuzlu yedim soyulmuş salatalık yine aynı şekilde tuzlu bide çekirdek bunlar bazen iyi gelirdi bademde aynı anda kustururdu.deneyerek sana iyi gelen şeyleri buluyorsun malesef bir başkasına iyi gelen her zaman sana iyi gelemeyebiliyor. Sabret 🌸ilaç olarak önce prilam aldım etkisiz kalınca serum aldım oda etki etmedi zofer bir kaç gün etki etti oda etki etmeyince tamamen bıraktım.
Nurcantas65 Meyve (özellikle muz) ayva fazla yedim,tuzlu kraker,yoğurt,ekşi salatalar iyi gelmişti bana
Meliha09 lamisrtky ben ilk zamanlar hiç bir şey yiyemedim sadece patates haşlamadı patates tuzlu şeyler ve yararlı bir şey yiyemiyorum diye üzülüyodum ama benek zaten 12. Haftadan sonra sizden beslenmeye başlıyor yavaş yavaş . 17. Haftam bitmek üzüre şu an hala daha yararlı hiç bir şey yiyemiyorum et balık tavuk süt yumurta vs. Sadece kendimi zorla doyurabiliyorum 1 kilo zayıfladım hatta hala daha öyle ama bebek bir şekilde besleniyor
Ftmcgdms Benimde 6. Haftam ds hiç bir şey yiyemedim doktorum prilam yazmıştı o iyi geliyordu biraz ama anca haşlanmış patates sade makarna falan tatlı yağlı hiç bir şeyi yiyemiyordum hala yiyemiyorum