_ozlmm [https://mutluresim.com/images/2022/07/18/3yDRi.jpg] atlet zıbın eksiği olan varsa bence alabilir ikili fiyatları bana uygun geldi çorap da aynı şekilde 💁🏼♀️ Görmeyen varsa bilgilendireyim dedim ☺️
Aminenin_annesi _ozlmm ikili yazlık takımlardan bir tane almıştım seneye giyer diye bir tane daha farkli varsa alabilirim bir de zibinlara bakayım 9_12 ay falan almadim hiç hep küçük almisim aklima yanayım 😀 şapka belki yine seneye için olabilir
emiray marnus çok güzel tavsiye ederim aynı model aynı kumaşta pentiden almıştım iki katı fiyatına daha sonra markette görünce şaşırdım kumaşı daha güzel potluk falanda yapmıyor fiyatıda gayet kalitesine göre uygun 👍
_ozlmm Kubraplt06- ben iki bedenden de aldım arada çok fark yok bir iki parmaklık neredeyse fark büyük olur diye 6 aylık almıştım karşılaştırma yapınca arada çok az fark olduğunu gördüm 3-6 olabilir bence
Nihal-can Birgul üzerine basinca hic bir sey acmiyor yani tikliyorum ya sayfa falan acilmiyor olece duruyor ben daha oncede size soylemistim resimdebyukleyemiyorum sebebi ne olabilir acaba