Honeyballl Erva94 umarım olmaz ama olursa da sağlık olsun ne diyelim bebeklerimiz iyiyse biz de iyiysek çok da sorun değil birde lohusa korsesi mutlaka tak diyo benim çevrem bakalım o an o psikoloji ile o daraşmalığa girebilir miyim bilmiyorum 🤣🤣🤣
Kelebekk-0307 Erva94 hayir böyle olmuyor bir boşluk hissi oluyor ilk zamanlar sarkık oluyor ama bu görüntü olmadi hic
2Prensin_annesiii Erva94 yooo normal dogum yaptim 2019 ta 23 kilo almisdim sonra hepsini vere bildim sukrler olsun ama boyle birsey yasamadim karnim qayette duzdu
Erva94 2Prensin_annesiii çok teşekkür ederim ben de 12 kilo aldım da doğum yapınca bi anda böyle olursam diye korkmaya başlamıştım 😌
2Prensin_annesiii Erva94 insallah olmazsin bence deriden kaynakli mesela annem 5 cocuk dogurdu bitane bile catlak yok ama ablalarim bi cocukta catlaklar basladi derinin elastikliyine bagli bisey
mirage333 Erva94 hamilelik sonrası çok nadirdir böyle olan. Genelde cok cok fazla kilo veren insanlarda böyle olur, mide ameliyatı falan olup 60 70 kilo verenlerde falan.
Erva94 mirage333 öyle mi çok sevindim ben 12 kilo aldım doğuma kadar da 15 olur en fazla düye düşünüyorum o zaman korkmama gerek yok 😌
LamiyaCetinkaya Erva94 Sonuçta 9 ay içeride birşey büyüyor doğumdan hemen sonra normal haline dönmesi imkansız, bir anda söndüğü için göbeğin kendini toparlaması zaman alır. İyice sıkı olması için spor şart 👌
Erva94 2Prensin_annesiii aynen benim annem de 4 tane doğurmuş bi tane çatlak yok ben daha ilk hamileliğimde çatladım
Aysegulunlu Erva94 normal doğum yaptım karnım böyle yumuşak hamur gibi oldu. Zamanla sertleşiyor geçiyor o görüntü.
ozlemshnnn Erva94 2 sezeryan doğum yaptım kocaman bi karnım vardı üstelik ikisinde de dogumdsn sonra dümdüzdü. herkeste olan bisey diil yani
Pijamaskeliler Erva94 gorumcem bundan daha da fenası 2 oğlan doğurdu herkeste olmazmış bacaklarında başka yerlerinde çatlak yok sadece karnı böyle bende hamamda görmüştüm sasirmistim kardeşi anlatti yenge ablam ole doğumlardan demişti aşırı zayıf birisi bide kupkuru