-MinikveAnnesi- Bu bebeklerin nazı beni öldürecek ya her seferinde eli kolu yüzündeydi göstermiyordu bu sefer turnayı gözünden vurduk cok şükür bu ne güzel bir mutlulukmuş 😂😂😂
Ocean-blue -MinikveAnnesi- 😊hadi gözün aydın. İlerleyen zamanlarda da büyüdüğü için yine yüzü görünmez oluyor ayaklar fln kafada duruyor. Benim oğlum ya çok ciddi yada suratsız hep kaş çatıyor.
Minigindunyasi -MinikveAnnesi- bizim kızda yeni gosterdi bacım seni çok iyi anlıyorum bizimki suratını aşmış öyle yakalaidk ama yakaladık 😅
bebegim42_ -MinikveAnnesi- al benden de o kadar sıpa ya 26 haftalık olduk göstermedi ve sürekli poposu dönük uyuyor😃çarşamba kontrolde gösterir inşallah🤲🏻
-MinikveAnnesi- Ocean-blue 28 haftalığız ancak gorebildik bu da yeter 😂😂 sizin beyefendi cok ciddi agır abi demekki 😂
-MinikveAnnesi- Minigindunyasi kız haftalardır hadi bu sefer bari göster diye diye gidiyorum ama yok yüz görümlüğü ister gibi hep kapalıydı şükür bugün gördük 😂😂
-MinikveAnnesi- bebegim42_ bizde 28 haftalık olduk seker yüklemesi icin geldim acaba diyorum ictigim şekerli seyden dolayı mı gösterdi cocuk ne oluyor dedi heralde 😂😂
-MinikveAnnesi- Yerfistiklarininannesi bizde 28 haftalığız bakalım belki bizimki de göstermez bu haftada ancak gördük çünkü 😂 sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
Sevensevilen -MinikveAnnesi- ben de bu hafta yandan görebildim kolu hep kafada 😅 ne büyük mutluluk 🥰🥰
kedisever11 -MinikveAnnesi- 37 haftalığız biz de daha geçen hafta gördük yüzünü beyefendinin ya eli yüzünde ya yüzünü başka yere çeviriyordu artık beklemiyorduk görmeyi doğunca artık diyorduk, bize de sürpriz oldu ama gerçekten farklı bir mutlulukmuş😊
-MinikveAnnesi- kedisever11 evet insanın icini farklı bi heyecan mutluluk kaplıyor ne hale getiriyorlar bizi 🤗🤗