Anneadayiisi merhaba yıllar önce göğsümden süt geldi sora aşırı kıllanma oldu bende. Süt gelmesinden değil de kıllanmadan rahatsız olup kadın doğum a gittim kadın doğum direk ultrasonla bakıp bana kadın doğum ilacı verdi yaşım dha 19 falandı 6 ay içtim o. İlacı sora kilo almaya başladım aile doktoruna kan verdim. Tamda özel günümdeydim aile doktorumuz çok iyi bana bütün hormonlara bakalım dedi. Öğleden sora sonuçları almaya gittiğimde prolaktin in 90 olduğunu ve bi endokrinoloji doktoruna görünmemi söyledi yönlendirdi. Direk Kırıkkale tıp a gittim Kırıkkale tıpta tahlil tahlil gezmedik doktor kalmadı. Sora profesörlerinin yanına götürdü asistanlar beni profesör direk mr çekildimi diye sordu. Mr çektiremezdim dişlerimde tel vardı. Sora en kısa zamanda tellerin çıksın emar çektir gel bakalım dedi. Tellerim çıktı emarda çok küçük hipofiz adenomu çıktı ama ilaç kullanmana gerek tok dedi doktor 6 ayda bi emar çektir dedi. Takip amaçlı sora evlendim. Ama öyle şeyler okudum ki erkek arkadaşımdı eşim o zaman benım çocuğum olmayabilir Bile dedim. Allah razı olsun. Olursa da Allah tan olmazsa da dedi evlendik ilk 3 ay eşim korundu sora tekrar aile doktoruna gittim kan vs bakıldı çocuk düşündüğüm. İçin folikasit başladım 3 4 ay düzenli folikasit kullandım. Sora kadın doğuma gittim kadın doğum dostinex verdi içinde 2 tane var zaten ilacın bu ilacı bu ay kullan korun diğer ay korunma dedi. Dediği gibi yaptım ama göğsümden hala süt geliyodu beN ilaç işe yaramadı kesin hamile kalamıycam diye düşünmeye başladım 90 100 olan prolaktinimi ilaç 40 a düşürdü. 40 yüksek bi değer normalde ama ona rağmen ilk aydan hamile kaldım çok şükür rabbim aratmadı.