Ozge11 12.haftadayız arkadaşlar Görüntü net değil ama bazı arkadaşlar tahmin edebiliyor.Ben de merak içerisindeyim.Şimdiden teşekkür ederim🤗🌸
15ysr11 Ozge11 Tahmin edip doğru bilenlere hayranım gerçekten ben hiç anlamıyorum 😀 Bana da çoğu kişi erkek dedi bakalım haftaya gösterirse öğreniriz artık, kızım olsun amin 🤲🏻🤭🥰 Tabi başta sağlıklı hayırlı olsun 🤲🏻
Ozgemomy Ultrasondan nasıl anlayabilirlerki Bi iki hafta daha bekleyin gidin öğrenin 😊 kim ne derse ona kendinizi kaptirirsiniz
Ozge11 Ozgemomy öyle de ah şu merak yok mu 😄 yorumlarda görüyorum tahmini tutanlar çok oluyor kafa yapısından vs.insan da merak etmiyor değil😊🌸
Ozge11 15ysr11 Ay ben de öyleyim bebeğin kolunu bacağını zor ayırt ediyorum 😄sağlıklı olsunlar da ama insan da merak ediyor tabi😄
15ysr11 Ozge11 Al benden de o kadar çok belli olcakki anliycam kolunu bacağını bile 😀 Tabiki önemli olan o sağlıklı hayırlı olsunlar amin 🤲🏻🥰
Tugbagelir Ozge11 Kiz tahmininde bulundu doktorda ama organ gormedi sadece kafaya falan bakarak tahmin yuruttu😂