Günaydın arkadaşlar,
1 defa özele ondan sonra da hep devlet hastanesine gittim, 21 haftalık gebeyim,ilk gebeliğim. Happy mom uygulaması ile de biraz geç tanıştım, açıkçası cahillik ve kulaktan dolma bilgiler vardı bende. neyse gece gündüz burada forumda ve blogda yazanları okumaya başladım. Bir tetanoz aşısıdır sağlık ocağıdır herkes bahsedince, ne doktorumun ne hemşirelerin aşı önerdiğini ne de sağlık ocağından arandığımı görmedim. Bu sabah sağlık ocağına geldim doktor kaç hafta dedi 21 deyince şok oldu. meğer benim adıma gebelik kaydı açılmamış, kimbilir neleri atladım ihmal ettim, sürekli tetkiklere para vermemek için başlarda devlete gidip sonrasında özelde doğuma yönelik araştırma yapmak istemiştim. Allah’tan 2li ve 3lü testleri yaptırdık, bi detaylı ultrason kaldı ona da devlette randevu bulamıyorum özellere bakacağım.
diyeceğim o ki Hepiniz kendi kendinizin doktoru olun çok araştırın çok takip edin tabi pimpirikli olup doktor doktor gezin kendinizi heder edin demiyorum ama benim farkındalığım bu uygulama sayesinde tanıştığım kadınlarla gelişti. Kendinizi asla ihmal etmeyin, sağlıklı gebelik dönemi dilerim hepinize 💞🌸