haklisinesracim Decavit kullanamıyorum midemi bulandiriyor, Ferro sanol duadenal ve magvital magnezyum kullanıyorum 34. haftadayim. Bazıları farklı vitaminler de kullanıyormuş kullandığınız vitaminleri yazar mısınız
byzza16 haklisinesracim bende magvital magnezyum ve innate pronatal vitamin kullanıyorum bu vitamin ücretli devlet karşılamıyor maalesef
Peelinn haklisinesracim canım elenatal 2 kullanıyorum sıfır yan etki. İcinde her şey var. Pahalı bi ilaç ama biraz karşılmıyor devlet. D vitamini damlası kullanıyorum her gün peynire 6 damla damlatıyorum , magnezyum suda eriyen simdi de demir başlıcam
Kbra_122 Smaersn Dr hiç bir şey vermedi kullanmıyorum zaten aşırı kilo aldırıyor kullanmakta istemiyorm😒
Cns_yldz13 Izm123 ocean serisine başladık bizde dün bakalım iyi gelir umarım, b12si, d3k3 vitamini ve balık yağı
Sgulsah_61 Minikuzu ben de uzun bir süre elevit kullandım maalesef düzenli olarak. Daha sonra özel hastaneye randevum vardı oradaki doktor yıllar önce önermeyi bıraktık elevit A vitamini açısından zengin bir ilaç yüksek dozda A vitamini içerdiği için önermiyoruz gebelere dedi daha sonra bana Regenesis Max yazdı yaklaşık iki üç haftadır ona başladım
nurnur13 haklisinesracim decavit kullandım da hiç yan etki yapmamıştı çok memnundum, şimdi Mom vital, feramat kullanıyorum bi de coledan d3
Semrasular haklisinesracim hamilelik başından beri fenix plus kullanıyorum yanında balık yağı var bide ocean D3-K2 damla. Son 2 Aydırda osteozing plus aldım karma vitamin magnezyum için verdi doktorum.
Ddm34 Semrasular hamileler k2 ıceren vıt kullanabılıyor mu? Doktorunuz mu verdı :) Bana sadece d3 verdı . Aslında d3k2 nın emılım acısından daha ıyı oldugunu bılıyorum fakat doktorum vermedıgı ıcın kullanmıyorum.
Dorukkusumm KeremikoBayky transferden önce verildi suan 5 haftalıgız hala kullanıyoruz ve uzun Bi süre de kullanıcaz gibi. 😒
KeremikoBayky haklisinesracim konudan çok alakasız ama arada sizin yazdıklarınızı okuyorum fotodan dolayı kendim yazdım sanıyorum 😂 sonra anında farkediyorum. 11+4ün alg yağı ve elenetal 2 kullanıyorum 🌸
KeremikoBayky Dorukkusumm bende dr a gidip hamile kalmayı planladığımı söylediğimde redostim ve imprly başlattı 1 ay sonra gel dedi. 1 aya r kaç gün kala regl gecikmesiyle testte çift çizgiyi gördüm hemen doktora haber verdim redostimi keselim bugün içme dedi. Pcos var bende yumurta geliştirici olarak kullandım. Doktorun hala kullandığını biliyor di mi?
Gzmgkhn Superhuman ımmunityplus + marincap 500 kullanıyorum ben. İlerleyen dönemde buna magnimore plus ekleyeceğim
teacherozlem Demirbebek ya ben de kullanamıyorum bağırsaklarım bozuluyor ishal oluyorum ya da kan ilacı karın ağrısı ishal kabızlık karman çorman oldum üzülüyorum da kullanmadığım için