Kızlar dün gece 11 de normal doğum yaptım. Sormak istedikleriniz olursa cevaplamak isterim💓
Doğurduuummmm
Ağrı kesici verdiler mi yoksa acıya dayanabildin mi? O acıyı nasıl tanımlarsın? Normal doğumu tavsiye eder misin?
Belirtiler neydi? Çok ağrı çektin mi🥺
_Cey_Zey_Lev_ benım bebek kıloluydu rahim başım kalındı. 5 saat direndim ıkınarak. Sonunda geldi ama ınanılmaz tarıfsiz bir his. Cıkısa yanın hıssedılen kakan gelıyor da yapamıyorsun hissiyle bebeği dışarı itmeye çalışmak seklınde
EceKB Allah bağışlasın bol bol sağlık versin ikinize de ben daha 11. Haftadayım ama şimdiden düşünüyorum o nasıl bir ağrı herkes aşırı derecede kötü bir ağrı diyor ama nasıl dayanılıyor yani sizde 5 saat derken benim içim acıdı korktum o ağrının nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum
_Cey_Zey_Lev_ kendinizi bu düşüncelere kapatın. Çok çok kötü bir ağrı olsa bile kadınlar ikinciyi yapmayı göze aldıklarına göre ve yüzyıllardır herkes doğurduğunu göre endişelenecek bişey yok. Dhaa 11. Haftada düşünürseniz bunları hamilelik bitmez :) rahat olun
MissBus çok doğru söylüyorsunuz ama yine de düşünmeden yapamıyorum 😊
_Cey_Zey_Lev_ şöyle ki, gelen sancı öyyle bir geri gidiyor ki vücudundaki matemetiğe inanamazsın. Benim naçizane tavsiyem, normal doğum için sancının en zirvesinde doğru ıkınmayı yapabilmek. Benim uzun sürmesinin tek sebebi buydu. Ikınma egzersizleri öneriyorum. Gönlün ferah olsun bebek yolunu biliyor yeter ki senin onın dışarı itecek gücün olsun🌸
- Düzenlendi
MissBus Çok kötü bir ağrı ama unutuluyor çünkü doğduktan sonra sanki o acıları hiç yaşamamış gibi oluyorsun doğum sonrasi beynine aynı anda bir sürü hormon gidiyor aşırı bir mutluluk hormonu mesela, ağrı kesici gibi bir his, rahatlama gevşeme