Selothatun Nrbnn Arkadaşlarım hep spinal oldu memnun kaldılar. Bebeğinizi doğar doğmaz görebiliyorsunuz😌 eğer panik atak vs yoksa spinal daha mantıklı bence
sherlock Nrbnn spinal oldum memnundum ama sizin sakinliğimize bağlı biraz ameliyathane gerecekse genel
Zeyzeyp Nrbnn bnde spinal oldum cnm hicbişy anlamadm oldu bitti evladıdgımı ilk doğduğunda gördüğümdeki göz yaşlarım unutulmaz paha biçilmez bir duyguydu o yzdn panik atağınız yoksa kesinlikle spinal derim Zatn doktorlarda hep genellikle spinal öneriyor
Deryak52 Nrbnn belden aşağı uyusturdular çok gerildim ğögüslerimin altına doğru acılar hissettim vee 4 saat sonra bütün günahlarını çekmeye başlıyorsun çok zor birşey
Selothatun Nrbnn Tercih sizin tabiki🥰 ama ben normal değilde sezaryen olsaydım şayet o anı görmek isterdim :)
Nrbnn Zeyzeyp panik atağım yok canım, ilk doğumda korkar mıyım diye genel olmuştum, şimdide birçok kişinin spinal olduğunu duyup, bebişle ten tene temasda önemli dedikleri için düşüncem değişti
Princessmom Nrbnn spinal oldum yne spinal olacagm 2 haftamz kaldı. Hiçbse hissetmedm zaten kontrol etmeden işleme baslamyolar. Sonrasıda kolay geçmşti benim
Nurellak Bndee panik atak anksiyete var yine de spinal olmak istedim sonuçta sakinleştirici vuruyorlar o yüzden biraz rahat olurum heralde yoksa benim nabız tavan yapıyor dr asıkı tembihledim sakinleştirici vuruyorsunuz demi diye
mekutlu12 Nrbnn spinal öneririm kesinlikle. Bebeğimin ilk doğduğundaki o sesi duymak hayatımın en güzel anıydı hiç bir zaman unutulmayacak güzellikte
eminegulbalci Nrbnn bence kesinlikle spinal ol gerçekten korkacak hiç birşey yok öyle söyledikleri gibi hissetme bastırma filan hiç birşey yok. Ben devlette yaptım sezeryan doğum doktor spinal öneriyoruz dedi tamam dedim zaten iğneyi vurup yatırıyor 5 dk sonra bebek doğuyor. En ufak bi heyecanlanmazsa tansiyon düşüklüğünde filan anestezi uzmanı başında bekliyor hemen uyutabilirim diyor. Ben normal doğum istemiyordum korkuyordum iyi ki spinal olmuşum diyorum şimdi ikinciye hamileyim doğum anı aklıma geldikçe korku değil mutluluk hissediyorum. İnşallah sizinki de benim ki kadar güzel ve rahat geçer. Bebeğinizin doğduğu anı görüyorsunuz ilk ağladığını temizlediklerini herşeyi
Ms0208 Ben herşeyden korkan biriyim kan tutar beni ama spina oldum ve iyi ki olmuşum. Bebeği ilk sen görüyorsun ve bu tarif edilemez bişey herkese spinal öneriyorum hiç bir şey hissetmiyorsun zaten ameliyat sırasında.