aysegulcemal66 17 haftalık hamileyim ve covid19 oldum. Bebeğe Bir zararı var mı bilmiyorum. Karantina da olduğum için doktora da gidemiyorum. Ağır bir covid19 geçiriyorum, bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Gizem0654 aysegulcemal66 merhaba bende 10+5 m var ağır bir covid geçiriyorum☹️ Doktorunuza mutlaka iletin o sizi en doğru şekilde yönlendirecektir ben şu an bol su c vitamini alıyorum ve dinleniyorum. Birde cok ateşlendiğim için çok mecbur kalmadıkça almıyorum ama arada bir parol alıyorum geçmiş olsun ☹️☹️
Yaseminf aysegulcemal66 ben 12 haftadan küçükken geçirdiğim için bana herhangi bır kan sulandirici verilmedi ama haftasi daha büyük olsaydı vereceklerdi yani muhakkak doktorunuzla görüşün ve kan sulandirici konusunda bilgi alın asiniz varsa korkmayın bebeğe de geçmiyormus kendinizi biran önce toparlamak icin bol bol meyve sebze kelle paça zerdecal Bal limon cayi falan icin nane limon olqbilir fazla bitkisel caylardan kaçının zaten hamile olmasaniz bile artik ilac vermiyorlar covit icin. Bir de ateşiniz önemli eger çıkarsa hemen parol icin parol içebilirsiniz rahatlıkla
aysegulcemal66 Gizem0654 Ben ağır bir şekilde ambulans ile yetistirildim. Şuan 3. Gün ateşim yeni düştü. İlk gün hiçbir şey yemedim. Yeni yeni birşeyler yiyorum. Ve şuan hangi vitamini vs alacağımı bilmiyorum. Bir de covid19 olduğumu bilmeden hastaneye gitmiştim. Kasıklarımda ve karnimda aşırı bir ağrı vardı kadın doğum aciline de yönlendirildim. Bebeğimin kalp atışı vs herşey sağlıklı. Lakin şuan öksürdükçe ve hapşırdıkça karnım da ağır bir baskı oluyor.
Yaseminf aysegulcemal66 yok canım olmadı hafif atlattım aşım vardi bebek de iyi ben de iyiyim zaten bebeğe gecmiyormus doğum esnasında ancak gecebilme şansı varmış doktor öyle demişti beslenmeye dikkat et biran önce atlatmaya çalış bol bol limonata falan yapıp iç portakal bulursan sık iç c vitamini bol bol
Ms0208 Hiç korkma canım bende geçirmiştim . Bayağı hastahanelik olmuştum çok şükür bebrğr geçmiyormuş.Kivi ve limonu çok tüket bunlar çok iyi geliyor
Zeynppppp 21 haftalığım yeni bitti karantinam benim zorlu bir süreçti gerçekten ilk 2 gün paroldan başka bişi kullanmadım 🤦🏻♀️ Halaa sırtım ağrıyor ne zamn gecer bilmiyorum halsizliğim