Zln2152 maisiyah_345 ah kuzum her halükarda her halimize şükürler olsun vardır elbet rabbimimin bir bildiği. Allahtan gelen baş göz üstüne iyi yA ya da kötü sadece tek dileğim o kadar acı çektim inşallah sonunu güzelliklerle karşılaştırır da tekrardan bir evlat tekrardan bana o güzel annelik duygusunu tattırır. Hergün dua ediyorum hergün. Doğum yapacağım zaman da iki gün suni sancı çektim açılma olmadı. En son yA Allah dedim bir abdest aldım. Beni bu açıdan kurtar dedim yA rabbim dedim ve sabah ezanında benim sancım başladı allahım o kadar büyük güç verdi ki yarım saat içinde doğum yaptım ve doğumhaneye girerken hemşirelere. Ben çocuğa bakamam demiştim doğum ederken cansız çıktı hemen aldım kucağıma hemşire bakma dedi aldım ya rabbim o kadar güzel yaratmış ki kızımın o güzelliğini o mis kokusunu ömrüm boyunca unutmayacağım. Kucağıma alırken kucağımda çırpınmaya başladı dudaklarını ovuşturuyordu. Bağırdım çağırdım yalan söylediniz evladım ölmemiş yaşıyor dedim doktorlar baktı hemşireler aldı bende bir umut belli Yaşar dedim hemşireye verir vermez yavrum vefat etti. Allahım inşallah tekrardan hayırlı bşr evlat nasip eder ama çok zor bilmiyorum yine de hamd olsun vardır her şerde bşr hayır diyorum 🤲🌺
maisiyah_345 Zln2152 Rabbime sonsuz hamdü senalar olsun. Ben bir daha unutamam daha büyük travmalar yaşarım diye bebeğime bakamamıştım hep de rabbimden diledim rüyamda göster bari rabbim çok pişmanım görmediğime diyordum. Rüyamda gördüm o kadar güzel bir bebekti ki rabbim rüyamda da olsa bana emzirmeyi nasip etmişti. Ben uzun bi süre atlatamadım hep de aklımda hala ondan bahsediyorum 20 haftalık hamile olmama rağmen. Hamile kaldığımı öğrendiğimde de rabbime dua ettim Allahım oğlum annesine darılmasın ben kardeşine de annelik yapmalıyım. Onu hiç unutmadığımı bilsin konuştur meleklerini oğlumla diye dua ediyordum namazlarımda. Ve ben oğlumu rüyamda gördüm bana o kadar güzel gülüyordu ki anne sana hediye geldi ona çok iyi bak ben çok istedim diye Allah onu gönderdi sana diyordu. Gerçekten evladını kaybetmiş annelerin durumu çok zor. 80 yaşında aıhzamer hastası bir kadına çocukları sarılmak istiyo o sırada diyo ki abiniz cennette beni bekliyo kavuşmamıza çok az kaldı diyo o hikayeyi okuduğumda çok etkilenmiştim. Unutulmuyor sadece acılarına alışılıyor. Rabbim sana da bana da bizim gibi evladını kaybetmiş tüm annelere yardım etsin 🤲💕
Zln2152 Anneyim42 çok sağol canım Allah razı olsun. Keşke yan yana olsakta sarılsak bende o rahatlamayla göz yaşlarımı döksem. İçim yanıyor çok zor hemde çok yAni o evlat acısı kadar zor acı yoktur diye düşünüyorum yüreğinin ortasında kor ve dinmeyen bir ateş allahım hiç bir anneye yaşatmasın o acıyı bana da tekrar yaşatmasın. Gün içinde 50 defa gidip gelip beşiğinin yanında oturup ağladığımı biliyorum en son baktım ki sonun iyi değil en ufak bir şeyde ağlıyorum sonumu terapide aldım. Az da olsa toparlandım ama halen aynıyım inanın dışarı çıkmak istemiyorum küçücük kız çocuklarını gördükçe olduğum yerde deli gibi haykırarak ağlıyorum benimde sağlıklı doğabilridş çok hayallerim vardı kızımla.. ama nasip olmadı hamd olsun yine de tek dileğim rabbim bana tekrar evlat acısı yaşatmasın bana yine annelik duygusunu tattırsın sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏 dualarınızı eksik etmeyin okur mu😔🌺
Anneyim42 Zln2152 amin amin Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bütün yaralarını iyileştirsin bütün acılarını unuttursun ben okurken kanadı içim ama Allah sabrını veriyor bi şekilde sizede maşallah gücünüze inanciniza herseye dualarım sizinle 🤲🌸
Morkelebek26 Anneyim42 okurken istemsiz gözlerimden yaşlar döküldü YARABBİM imtihanlar farklı ama hayaller aşklar aynı anne olmak 🤲 herkesin imtihanı kendine göre büyük gerçekten RABBİM evladınıza sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun inşAllahhh neler yaşıyor neler çekiyoruz ama herşey onlar için annelik çok başka birşey duygusu ve olmak istemek bile kadın için değişik bir his . RABBİM ben ve benim gibilere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Olmayan isteyen evlat aşkıyla tutuşan tüm kardeşlerime nasip etsin 🤲🤲 umudunu yitirmiş kendini tükenmiş hissedenlerinde umudunu yeşertsin inşAllahhh 🤲🤲
tazecikannee Okurken gerçekten çok üzüldüm yinede her halimize şükür bende bebek sahibi olmak istiyorum 1.5 senedir uğraşıyorum ama asla pes etmiyorum bu ay tüp bebeğe başladım umarım herşey gönlümüzce olsun doğal yolla hamile kalan anneler gerçekten çok şanslılar belki onlara basit görünebilir ama bebek sahibi olmak için o kadar uğraşan varki bende dahil hem manevi hem maddi olarak çöküyosun ama yolun sonunda ışık var ona inanıyorum hep de inanıcam ayakda durmazsam kimseye faydam olmaz tüm mücadelem bu yüzden Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize birer MUCİZE olur 🌸
Zln2152 Anneyim42 Allah razı olsun birtanem rabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzum acılarını göstermesin inşallah. Sabrın sonu selamettir derler bende sabrediyorum elbet rabbim bir güzellik yaşatacak bana inanıyorum 🤲❤️
Deletedmom52620 Anneyim42 Okuduğum en güzel cümlelerdi o kadar etkiledi ki beni Rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip etsin Maşallah Allah nazarlardan korusun ❤️
maisiyah_345 Zln2152 Rabbim bir şeyi alırken bir şey hediye etmiş. Onun hikmetinden hiç sual olunur mu rabbim sana bebeğini tekrar kucağına alacağım günleri nasip etsin hayırlısıyla inşalah 🤲
Zln2152 maisiyah_345 aynen öyle kuzum aynen vardı bunda bir hayır vardır rabbimin bildiği demek ki böyle hayırlı kıldı böyle oldu 🤲 allahım inşallah annelik duygusunu tekrar tattırır. Benim 38. Günüm oldu bugün ama üç günden beri adet gibi kanama görüyorum afedersiniz bildiğiniz adet kanaması ve adet sancısı çekiyorum acaba regl mi oldum başka bir kanama mı korkmaya başladım doktor randevusu da bulamadım bakalım allahım hayra çevirsin
Zln2152 maisiyah_345 ne kadar güzel yazdın öyle içim cızladı açımı yaşadım o an güzel rabbim bşr yandan alıp bir yandan da güzelliklerle karşılaştırıyor işte. Ne güzel rüyanda görmeyi de nasip etmiş rabbim abisi olarak kardeşini orda gözlüyor olacak ah güzel yavrular cennet kuşları oldular meleklerim benim. Yine hamd olsun her halimize ana yüreği ka yaşınada gelse hasta da olsa evladını unutur mu asla unutmaz asla candan bir parça o sonuçta. Sen ne kadar süre sonra gebe kaldın canım. Allahım şimdi ki yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum benim 🙏❤️🌺
maisiyah_345 Anneyim42 Evet rabbim bizi imtihan ediyor şükürler olsun ki bu dimtihanlardan isyan etmeden çıkabilmişiz. Rabbim evinizdeki huzuru mutluluğu daim etsin inşallah evladınızla beraber 🤲💕
Kleopatra- En çok anne olmayı hakeden insanlara rabbim sınav veriyor da, hiç bakamayacak olanlarında peş peşe çocukları oluyor. Rabbim gerçekten anneliği hakeden babalığı hakeden evladına böyle güzel mucize gibi bakan insanlara evlat nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olur derler. Rabbim böyle bekleyen bütün kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah. Ben stresli bir hamilelik geçiriyorum ama buna şükür diyorum. Allah evladınızı size bağışlasın.💙
maisiyah_345 Zln2152 Amin amin rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin hayrın iyisi bir evlat inşallah. Ah kuzum ben pandemi başlangıcından beri hiç güzel şeyler yaşamadım sadece korona olmadım ama bütün zorlukları yaşadım. Ondan öncesinde cidden prensesmişim ben. Ben evladımı pandeminin başladığı yıl haziranın sonunda 22 haftalıkken kaybettim sonra eşim toparlanmam için beni tatile götürdü sonra geldik tam çocuk düşünecektik bir baktık ki eşimin anne babası hasta 6 ay onlara çocuk gibi baktım ve çocuk düşünemezdim sonra onlar gitti ben o psikolojiyle daha kötü olmuştum yine çocuk düşünemedim. Sonrasında da hazır olmadığım için bekledim ta ki 8 ay önce doktora gittim bana dedi ki senin rahim duvarın 1 mm mümkün değil böyle hamile kalamazsın cidden de kalamıyodum üç ay progestan tedavisi gördüm 13-14 mm oldu hamile kaldım. Yani bebeğimin vefatından diğer hamileliğime kadar geçen süre tamı tamına 1.5 yıl
AnagibiAnaa Anneyim42 Rabbimin yüceliğine büyüklüğüne bi kez daha şahit oluyoruz 😍❤️ öyle duygulandım ki okurken .. Hayat bu herkes bi sekilde imtihan oluyor. Sağlıkla sihhatle hayırlı uzun ömürler versin Allah’ım.🧿 Amcamla yengem de yıllardır evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor tüp bebek denendi olmadı🥺 Onlara da bi amin diyin lütfen Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsun inşallah
maisiyah_345 Bahardali Daha neler görebilirdim okuyabilirdim diye düşünürken sizin anlattıklarınızla bir daha bir daha rabbime hamd ettim. Tıbbın açıklayamayacağı şeyleri rabbimin ol der ve olur ayeti açıklıyor resmen. Ben okurken bir de kendime göre yorum yapıyorum o sırada 3. Yede gebeyim yazısını görünce maşallah barekallah dedim. Ablacım haddime değil sadece yazdıklarından etkilendiğim için söylüyorum bu çocuğunu da doğur ve kendini bağlattır kalan ömrünü 3 çocuğunu büyüterek geçir çünkü senin riskte olman demek onların da riskte olması demek. Rabbim evlatlarnı sana seni de onlara bağışlasın. Ayh çok sevindim çocuklarının olmasına ya rabbim bana da vakti zamanında hayrın iyisiyle doğurmayı nasip etsin bebeğimi. 🤲💕
maisiyah_345 Zln2152 Regli oldun çünkü bende 22 gün kanama gördüm bitti aradan 15 gün geçmişti adet olmuştum. Sen 40 ın bittikten sonra çalışmalara devam et bak rabbim ne zaman nasip ederse inşallah bir de yeni doğum yaptığın için kanalların hep açık çabuk hamile kalabilirsin
Zln2152 maisiyah_345 baya uzun sürmüş yA kuzum. Baya şeyler yaşamışsın sen ağır geçmiş dönemin dinlenememişsin. İnşallah yavrunu sağ Salim kucağına alırsın balım❤️🌺
Zln2152 maisiyah_345 ay inşallah kuzum inşallah. Sağlık ocağında ki hemşire aradı beni söyledim böyle böyle diye o regl kanaması falan değildir dedi 40 çıktıktan baya süre sonra olman lazım dedi büyük ihtimalle doğumdan kalan kanamalar olabilir dedi. Bende ondan farklı dedim bu bildiğin regl sancısı çekiyorum. biraz garip gelebilir ama ben gebelikten önce yAni kendimi bildim bileli regl yaklaştığı zaman çikolata krizlerine girerim aşırı şekilde canım ister ve yüzümde de bir tane de olsa sivilce çıkar. Bende iki gündür aynı olayı yaşıyorum bildiğin regl ama hemşire de öyle söyleyince kafam karıştı. Eğer regl kuruduğum gibi günleri değerlendirmeye bakacağım inşallah rabbim nasip eder gebeliği
Armess_loya Anneyim42 MAŞALLAH RABBİM YAVRUNUZU BAĞIŞLASIN,🧿🧿🧿 NE GÜZEL UMUT OLDUNUZ, İLAÇ GİBİ GELDİNİZ BANA ❤️KOCAMAN SARILMAK İSTEDİM SİZE, HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYARAK, BİR GÜN ELBET BENDE ANNE OLACAĞIM… ❤️🤲🏻
Rmsc Anneyim42 maşallah güzel yavrunuza nazarlardan korusun rabbim🤲🥰 her kelimenize kalbimi bırakıyorum bu yolda olan herkesin Allah’ım yardımcısı olsun inşallah o güzel yazınızı ağlayarak okudum rabbim büyük bizim içinde dua edin Allah rızası için sağlıkla kavusalim yavrularimiza 🤲🥰