Uzun zaman sonra programa girdim yazmadan çıkmayayım dedim içimden geldi öyle gelir ya bazen.. burda sadece hamile kadınlar yok olmak isteyenler de var belki birine denk gelirim de umut olurum diye yazmak istedim benim evliliğim kısa ama hayat hikayem uzun o yüzden Hakkınızı helal edin diye başlamak istiyorum cumlelerime
Yeni evlendim ve öylesine bir kadın doğum doktoruna gitmeyi istedim çünkü hep hissettim neden bilmiyorum hiçbir sebebi yok bu hissin ama kolay anne olmayacağımı hep hissettim, öylesine gittiğim bir doktor muayenesinden amh 0.24 olduğunu öğrenerek çıktım tabi amh hakkında en ufak bir fikrim yok araştırıp önemli birsey olduğunu öğrenince yıkıldım, sonra toparladım çünkü ben anne olmak istiyordum gerçekten istiyordum, daha sonra doktor rahim filmi çekelim dedi o kadar eminim ki tek sorunum amh olduğuna tamam çekelim dedim gözlerimi bi açtım maalesef tüpler tıkalı dedi ,yine yıkıldım ama yine kalkmak zorundasın dedim , dedim ya ben çok anne olmak istedim sonra araştırdım açılıyormuş oyle bir ihtimal varmış kalbimde kelebekler uçtu turkiyenin en iyi tüp açma işlemi yapan doktorunu buldum mail atmamı istedi sekreteri attım daha sonra doktor aradi elim ayağım titredi ne dedi biliyor musunuz “ bu tüpler açılmaz imkansiz ” yine yıkıldım o günü unutmuyorum sonra dedim olsun tüp bebek şansım var yine ayağa kalktım tabi bu süreçte km yol süren hastaneye her ayın 15 günü yumurta takibi yaptırmak için gidip defalarca bedenime iğne vurup boynu bükük dönüyorum çünkü sağlam yumurta yok amh yumurta demek zaten bir çoğunuz biliyorsunuzdur derken 1 tane çıktı sadece bitane diğer kadınlarda ayda 10 15 20 30 gibi rakamlar çıkarken bende aylarca takip edilen tedavi de sadece bitane çıktı bi umut dedim prp olayım uyuyan yumurtaları uyandırma işlemi tıbben kanıtlanmış bir etkisi yok ya tutarsa ama olsun deneyim dedim bu sürede ameliyathaneler kapandı covidden tedaviye ara vermen gerekiyor dediler çünkü anestezi yok, yok dedim vermek istemiyorum dayanırım ben diri diri operasyon oldum ben ve hiç yumurta çıkmadı boşuna oldum denedim denemesem keske diyecektim tırnaklarım avuç içime geçip kabuk bağlamıştı biliyor musunuz oyle bir acı, bu süreçte 3. Gün embriyosu olarak bitane daha yumurta çıktı yani 1 senede 2 yumurtam oldu doktor artık çıkmıyor transfer yapalım ama öncesinde ameliyat yapalım tüpleri bağlayalım dış gebelik olmasın dedi ameliyata girdim açılmaz dediler de umut işte gözlerimi açtım açıldı mı diye yari baygın meğer ben doğuştan tüpsüz yumurtasızmışım solda hiç yok sağ da çeyrek bir yumurta çıkan 2 embriyo da ondan çıkmış işte bu sefer yıkılmadım dedim bana çeyrek yumurta veren Rabbim evlat verecek olmayasaydi onu da vermezdi ameliyattan bir süre sonra transfer oldum 7 mayıs 2021 transfer günü hayalini bile kuramıyordum çünkü tedavi süreci o kadar rutin hale gelmişti ki 1 hafta sonra dayanamadım eşime dedim dayanamıyorum gidelim çoklu rakam çıkacağına az çıkar nasılsa 5 den sonrasi hamile demek dedim gittik o test sonucu çıkana kadar okumadığım süre dua kalmadı ( bu süreçte ben en çok Rabbimle konuştum hep istedim hiç vazgeçmedim uyudum uyandım istedim yemek yerken su içerken ağlarken gülerken bir an bile unutmadan hep istedim) masmavi gözlü bir kız sonucunuz çıktı dedi 54 sonuç hamileyim dedim o an orda yığıldım ağladım hıçkıra hıçkıra ben bütün yüklerimi orda bıraktım Üzülme Seni bir işiten var Seni, senin kendini bile sevmenden önce o sevdi seni Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından o çekip çıkardı seni Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil o Bak, yüreğinin her yangınına o yetişiyor Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor beni ayakta tutan tek şey bu şiir ve sözleri bi kısmı sadece bu yazıda yazan her harfin anlamını yüreğimde taşıdım gücüm yetmedi bazen düştüm bazen kanadı ayaklarım ama hep inandım
hic ama hiç vazgeçmedim 
Bu benim minik mucizem teyzeleri şimdi 6 ay 21 günlük bir bebek o doğunca çektiğim acıların hepsine şükrettim doğmadan bilmeden koştum ben ona ama bilseydim bu lezzeti paramparça da olsa ayaklarım hiç acımadı diye diye koşardım ona kavustuğum günü kalbim dursa da unutamayacak gibiyim ona maşallah diyin olur mu Teyzeleri 🧿 sevgiler… benim hikayemin en kısa hali bu ,umut her zaman var hiç kaybetmeyin benim olduysa herkesin olur istemekten hiç vazgeçmeyin ben hiç vazgeçmedim çünkü Rabbim’e zor hicbisey yok o ol der ver oluverir hazinesi geniş Rabbim isteyen hakkeden herkese nasip etsin 🤲