Biranneikibebe Merhaba ikili tarama testi yaptırıp fiyat bilgisi deneyimli annelerden rica edebilirmiyim
Tugceonur Biranneikibebe devlette yaptirin kan alicakalr ultrasonla ölçüm yapicaklar ne gerek var özele para vermeye
Su4835 Biranneikibebe 250 TL verdim ben özel bir tıp merkezinde bence de devlette yaptırabilirsin sıra bulamadım maalesef
Se19 AslanBebeginAnnesi en iyi özel hastanede sonuç daha mı garanti çıkıyormuş? Bu paraya ikili test yaptıracağıma dna/gen testlerinden yaptırırdım
Canancndn Birazxhayaici zararı olup olmayacağını bilemeyiz. Zaten tanı koyulan bi test değil olasılıkları söylüyo. Çok düşük bi ihtimal bile olsa o ihtimalin içinde bizimde olduğumuzu söyliyo. Riskli görürse tanı testine yönlendiriyo. Tamamen size kalmış birşey. Ama herne şekilde olursa olsun allah korusun kendimi hazırlıklı hissetmek isterim kim şok olmak isterki. Tamam herşey allahtan ama.
Birazxhayaici Canancndn öyle evet ama çok kişi duydum yüzde yüz ihtimal verip de bişey çıkmayan cocukları yine aynı sekilde düşürttürüp hiç bisey cıkmayan cocukları umarım herkese hayırlı doğumlar nasip olur saglıklı sıhhatli ne geliyorsa da Allahtan sonucta eskiden de bilmeden doğuruyorlardı nasipp
Miniciginannesi Ben Şanlıurfa Lotus Hastanesinde 100 liraya yaptırdım, kendi doktorum olduğu için mi bu kadar uygun oldu bilmiyorum ama düşünenler varsa arayıp bilgi alabilir.
Hidayt Miniciginannesi hangi doktor canım senin doktorun? Muayene ücretin ne kadar bide? Ben metrolife gidiyorum
Canancndn Birazxhayaici yüzde yüz ihtimal demek kesin demek o da tanıyla olur. Orda bi yanlış anlaşılma var doktor hasta arasında. Yada size yansıtılan arasında. Tabi son karar sizin
Merveofs Ben ultrasan + kan için özelde 150 gibi bir şey vermiştim canım. Tabi şubat mart gibi yapmıştım şu an biraz zam gelmiştir illa ki