dfnomr Serapelifvemucizesi uyuyabildğin kadar uyu zaten sonrasında istesen de yüz üstü uyuyamiyorsun 😂
Karelinannesi Serapelifvemucizesi bu haftalar için değil ama 20 den sonra özellikle 25 den sonra yatmamanız lazım. O yüzden kendinizi yavaş yavaş alıştırın. Bi anda karnınızın üstüne yatmayı keserseniz hem çok zor hemde uykusuz kalırsınız.
Bayancorek Serapelifvemucizesi O haftalarda sorun teşkil etmiyor pek. Benim doktorum şimdiden takılma buna, zaten karnın büyüyünce istesende uyuyamayacaksın demişti öyle de oldu. 20 li haftalardan sonra uyuyamadım karnım büyüyünce. 🌸🙈
Serapelifvemucizesi Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için allh sağlıkla kucağımıza almayı nasıl etsin 🙏
Pijamaskeliler Serapelifvemucizesi beenn ’yuz ustu uyuyan biruydim şimdi korkudan sola yatıyorum bazen saha solda daha çok kan akisi gusle olurmus diye okudum burda pimpikli oldum iyice😑 11 haftaya girdim
yigitinannesiiiii Serapelifvemucizesi canım göbeğin seni rahatsız edene kadar uyuya bilirsin ben baya 20 haftaya kadar felan yüz üstü uyudum şimdi 26 haftalığız göbüş çıktı bazen yarı yüz üstü yatıyorum kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle uyu