Ecebays Normal doğum istiyorum çatı muayenesi de oldum doktorum uygun yapabilirsin dedi hurma yiyorum pilates yapıyorum başka önerisi olan var mı
LamiyaCetinkaya Ecebays Bende hiçbir şey doğumu başlatmadı maalesef, squat bile en etkili yöntemdir normalde, bacaklarım ayrıldı bizim bebe kendi istediği zamanı bekledi 😂
LamiyaCetinkaya Ecebays Evet, hafif sancım vardı kontrol ederken doktor biraz zorladı ondan sonra sancılarım arttı aynı gün gece doğurdum 😅
Ipeksari57 Ecebays merhaba canım Hafif sabit tempoda yürüyüş Squat ilişki bir de merdiven inip çıkmanı tavsiye ederim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 💜💖
Ecebays Ipeksari57 amin amin herşeyi yaptım olmadı nasip değilmiş salı günü sezeryan sabah kavuşuyoruz oğlumla ❤️
Ipeksari57 Ecebays Oyy kurban olurum sağlıklı olsun da demek ki paşamız bunu uygun görmüş 🌸 Bebişler bazen biz naparsak yapalım istediklerini yaptıkları için yapacak birsey yok bu doğduklarında bile geçerli onlar ne isterse o 😍😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum güzel doğum olsun inşallah 💙🤍 Allah’a emanet olun 🌸