Badgirl_ Ben cok heycanlıyım 38+4 olucaz yarın acaba doktor dogum hakknda bisey dicekmi? Nst isticekmi cati muayenesi yapackmi? Acılma varmi? Bugun cok batmalarım oldu alttan ayaga bile kalkamdm insallah bi dogum belirtisi vardr. Artk bizim beybi gozukmuyo ultrosonda kocaman oldu masallah sgmyo ekrana😍
Zeynep24 Badgirl_ bende gidicem bebeğim makat gelişti dönmüş mü diye kontrole gidicem dua edin kızlar inşallah dönmüştür 🙏🏻🙏🏻
iremby Badgirl_ bende gidiyorum detayliya giricem insallah saglikli haberlerini aliriz evlatlarimizin 🙏
Badgirl_ Kubravci ayy smdi o biraz buyusun elleri ayaklri yuzu herseyi gozukur😍 biz hic yuzunu gormedk🙄 smdide zaten hic goremyrz😂
Gulsunoyku 35 haftalik olduk yarın gidiyorum ilk defa nst istedi doktorum sen 38 haftaya kadar girmedinmi
Badgirl_ Gulsunoyku yok canmm en son 35 te gittim yapmdi ozeldki doktorum smdi devletw gidcem yarn oda yaprmi bilmiyorum 🙄
Gulsunoyku Badgirl_ benim doktorum 34.haftadan sonra her hafta geliceksin dedi 35.haftadan itibaren herhafta nst ye baglicak özel hastane
Badgirl_ Hilosko ayy aynen bilerek kendimi yormya calsyrm sguat yapyrm belki bi sanci bisey gelir diye yarn insallah doktor soylerr ya su gun dogurursun diye eger bisey demsse kafayi yerim beklemkten😂