Nazendehanim [silindi] ben de bugün hissettim daha öncede hissediyordum ama emin değildim bugün çok netti 😍 17+1
[silindi] Nazendehanim Şaşkin anneler grubuna hosgeldin bide aralik anasi olarak tebrik ederim kişin doğurgan en güzeli
[silindi] Aycan01 bazilarin cok büyük ya kendimi garip hissediyorum bebe mi gelişmiyor acaba düşüncesi geliyor
Aycan01 [silindi] öyle düşünme canım iç karım geniş olunca pek çıkmıyormuşbbüyük ihtimal bizim iç karınlar büyük 🥰
[silindi] Tugcender kime sorsam erkek diyor beni.kine ama bn hic bisey hissetmiyorum cinsiyet konusunda
Tugcender [silindi] benim daha kalbini dinlemeye gittiğimizde ektim oğlun olcak demişti ultrasonda belli oluyo eli ayağı diye hep oğlan hissettim ama bi yanım kız istedi nasipte oğlan varmış ikinci kız olur artık inşallah
Deletedmom_12 [silindi] nasil his ettiniz bende 17 deyim ama Bikmiyorum anlamiyorum ilk gebeliginiz mi
[silindi] Deletedmom_12 evet ilk ben cok net hissettim ya baya karniniza biri pit pit vuruyor gibi hissetiyorsun
Hatice_hatice23 [silindi] ılk oğlumu 15 haftada bunu da 16. Haftada hıssettım ama ılk oğlumda bılmedıgımden karın gurultusu zannediyordum meğerse olgunmuş 😂😂 doktor demıstı çok şaşırmıştım ama ıkıncı tecrübe oldu 😂😂
[silindi] Hatice_hatice23 her insanda farklı demekki kimisi ilkte erken hissediyor kimisi geç yapıyla ilgili demi
[silindi] Tugcender 2 secenek var ama tek 1 gercek var oda sag salim olmasi farketmiyor bana kiz erkek kokusunu alim sağlıklı olsun hayirli evlat olsun bana yeter
Tugcender [silindi] öncelik tabiki sağlıklı olması eli ayağı düzgün olsun başka şey istemem kız da oğlanda olsa bizim sonuçta evlat ☺️
[silindi] Deletedmom_12 cinsiyet belli deil canim perşembe insallah belli olucak net olsun diye gec öğrenmeyi tercih ettim
[silindi] @“Aycan01”#p23168949kotu düşünmemek lazim🤌🤭🤭 kiloluyum zaten bide karnim cok çıkarsa nanayi yedim milletin dilinden düşmem artik
Tugcender [silindi] ben hem kiloluyum hemde yolun yarısında kocaman bi karnım var korkma kilodur alınır verilir Rabbim sağlıktan etmesin 🙏🏻
Hatice_hatice23 [silindi] Allah ısteyen herkese versın yarabbım 🤍 ıkıncı kez bu duyguyu yaşıyorum ama ilk oğlumda çok ağlıyordum çok duygusala bağlıyordum