Denyboon Merhaba anneler, yenidogan erkek bebekleri ne zaman sunnet ettirmeliyiz? Dogar dogmaz diyenler de var sarilik riskine karsi 1 ay sonra olmali diyenler de. Sizler ne dusunuyosunuz?
sedaboz_ Denyboon Bende bunu merak ediyorum. Doğumdan sonra doktora sorucam ama 15 günlükken filan yaptırmayı düşünüyorum
yagmur_s Denyboon ben de bunu merak ediyorum bekleyeyim şuracıkta. Sanırım sarılık vs normal olursa doğumdan hemen sonra doktorlar da öneriyor. Ben de düşünüyorum
kahvesever__ Denyboon ben oğlum şuan 3 aylık yaptırmadık biraz daha kendini toplasın büyüsün istiyoruz öyle yaptıracaz
1Prens_annesiii Denyboon bende çok araştırdım canım genelde 3 aydan sonra tavsiye ediliyor bizde 3 buçuk aylık yaptırdık şuan oğlum 4 aylık oldu ve gayet güzel gidiyor bende hemen yaptırmak istemiştim ama takipli doktorumuz tam zamanı demişti 2 hafta oldu çok şükür ilk gün ağladı birkaç saat sonrası normal yaşantıydı ☺️
_Melekk_ Bende kısmetse 1. Ayında düşünüyorum ama erken sünnetlerde ilerde tekrar bi müdahale gerekiyor diye yazmışlardı burda aklım karıştı 8 yaşında oğlumu yeni yaptırdım çocuklar büyüyünce çok stres oluyorlar bilmiyorum bi doktora danışmak lazım
2505 Denyboon doğduktan tam 1 hafta sonrasındada sünnet oldu çok rahat geçti hiç Pişman olmadım aksine iyiki yaptırmışım şimdi 5 yaşında sünnet olduğunu unutuyorum bile🙈😊
Denyboon Bebek hareketlendikten sonra daha zor oluyor diyolar o yuzden ben de hemen yaptirmak istiyorum iyilesme sureci kolay olsun diye ama kafam cok karisik :((
elifffff1601 Denyboon ilk 15 günlükken yaptirrsaniz eğer sünnet derisini isteyin size versinler çünkü onu bile götürüp icindeki bilmem neyden yüzlerine botoks yapiyor ünlülerimiz. Bu konuya cok dikkat edin lütfen
Gurbetto Denyboon ben tavsiye ediyorum ben oğluma ve yiğenlerimm 4 yiyeğinim de 10günlük sünnet ettik ve en güzeli ve rahattı ve xouk cabuk ileşiyor doğrusuda bu ben arabistanda yaşıyordum orda öyle yapılıyor ve hemen ileşiyorlar 3günde
Denyboon Gurbetto sarilik ihtimalinde gec iyilesiyor diyolar o kafami karistiriyor aslinda. Arap ulkelerinde dogumla birlikte hemen yapiliyor sunnet
elifffff1601 Denyboon seren serengil yapmıştı evet. Ben ilk oglumun sunnetini evde yaptırmıştım bunuda öyle yapmayı düşünyorum o anda sünnet derisini size veriyorlar çöpe atmak için
fulyaablaoluyor Denyboon walla nasipse bizde oglusumu dogumdan 1 hafta sonra sunnet ettirmeyi düşünuyoruz. doktorum bi sakinca olmaz ise yapariz dedi birazda araştirdik peygamber efendimiz (s.a.v) torunlarina bu sure icinde sunnet ettirmis bunu okuyunca daha bi aklimiza yatti
gorky İlk 6aya kadar yada 6yaşından sonra diye biliyorum çünkü bebiş yürümüyorken acısı daha hafif oluyormuş