Mihsu alıştırma külodu olarak kullanmak için almıştım ama bebek bezi olarak kullanmaya alıştım sorularınız varsa cevaplamak isterim. 21 aylık kızım sezeryan emzirme süt sağma buzlukta beklemesi süt arttırma ile ilgili sorularınız varsa da cevaplarım 💓
2koftemom Mihsu bu eski usul bezlerdenmi annem bize kullanmış hep elde yıkamaktan şikayetciymiş malum siznasıl yapıyosunjz
btlbsr Mihsu ben direk ybb aldım artı ti yapacağım. Alıştırma küloduna 6. Aydan sonra geçerim diye düşünmüştüm ama ybb ye göre alıştırma külodu daha mı rahat
Mihsu Nurcantas65 evet yıkanıyor ben 6 adet aldım içine de pamuk bez beyaz kumaşı ped şeklinde katlıyorum çişini yapınca bir yere elimde beyaz sabun ile çitileyip kovaya atıyorum birikince yıkıyorum
Mihsu Ormanmeyveli benim serüvenim hastanede başladı aslında hastaneye ben lactamil getirmiştim daha sonra bütün süt arttıran şeyleri kullandım düzen gerekiyor ben 5 poşet sütümş daha geçen buzluktan çöpe attım ilk doğumdan sonra süt yağlı geliyor o memeleri sıcak suyun altında tarakla taramak lazım tıkanıyor çünkü
Imaram3 btlbsr maşallah bende 33 haftalık gebeyim ybb düşünüyorum ilk 1 ay kendimi toparlayıp inşallah yapabilirim
Mihsu Ormanmeyveli tabii o yağlar katılaşıyor ve damarları tıkıyor suyun altında banyoda sık sık masaj yapabilirsiniz sıcak havlu koyun . çiğ havuç süt kanallarını açar . kesinlikle mochi kullanın . süt sağma makinası da olmalı diye düşünüyorum. ebebek markasının süt poşetleri buzlukta yayılıyor kraftın ki dik duruyor onu tavsiye ederim. arifoğlu anne çayı da çok iyiydi humanadan pek verim alamadım parasına göre ve ve ısırgan otu. çevrenizde varsa toplatın aktarsan alın ısırgan otunı ben çok tavsiye ettim burada çok dua aldım eski hesaplarımda kaldı bulamadım telefon numaralarımı verdim hep ama süt arttırma için ayrı bir form da açabilirim
btlbsr Imaram3 inşallah. Çok çevreye duyurmadığınız takdirde kolay olur diye düşünüyorum ☺️ Duyanlar göz korkutmaya bayılıyor çünkü. İstedikten sonra herşeyi başarırız Allah’ın izni ile. Sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin rabbim.
Ormanmeyveli Mihsu Peki süt saklama poşeti yerine süt saklama kabı aldım ben onlar kullanışsız mı olur
Imaram3 Mihsu insallah yıkama yetiştirme sızma işini yapabilirim aynı zamanda yarı zamanlı ti düşünüyorum
Mihsu Ormanmeyveli bence kullanışsız olur bir yere giderken poşeti muhafaza etmek iki kilitli dediğim kraft daha güvenli gibi bende bu ikilemde kalmıştım ama poşet daha ağır bastı çok kullandım ben süt doluydu maşallah hala emziriyorum bu arada
Mihsu Imaram3 inşallah 🙏🏼 ama zor değil ben geç kullandım ama memnunum katı sabun da stoklayabilirsiniz :))