Amine53 Altı haftalık hamıleyım ama folık asıt kullanmak ıstemıyorım onun yerırn onunla es deger besınler tueketıyorum bebegımze bırsey olmaz dımı
Cicilibicili Amine53 besinler ihtiyacınız olanı karşılamaz. Neden riske atıyorsunuz ki kullanmanız gerekiyor çok önemli gebelikte folik asit. Spina bifida gibi bir gerçek varken nasıl kullanmama gibi birşeye cesaret edebiliyorsunuz benim bunu aklım hiç almıyor
Melismelo Yani folik asit ilk 3 ay cok önemli ama bende pek düzenli kullanamamışdım midem bulandığı icin 🙄
Talihimyokbahtimkara Amine53 Doktorlar şiddetle tavsiye ediyor kullanman faydalı olur aslında ama senin kararın tabi avakado yüksek folik asit içeriyor
Bayancorek Amine53 Besinlerden anca bir yere kadar vitamin alırsınız ; kaldı ki günümüzde organik besin kalmadı ki gerekli olanı alasınız… Bebek gelişimi için en önemli takviye, almanızı tavsiye ederim. Beyin ve omurilik gelişimi için gerekli, ihmale gelmez.
Deletedmom727272 Amine53 olabilir çünkü gıdalardan o kadar folatı alamazsınız. Hiç bir gıdadan tavsiye edilen miktarları alamazsınız. Eskiden varmıymış diyorsanızda adı üstünde eski🤭
Amine53 Bilmiyorum birkaç doktor onermıyor düşük yapıyor dediler korkuyorum bazı doktor önermiyor o yuzden kararsızım ıcıp ıcmemekte