Serapcemre Kızlar kızım küvezdeydı yeni geldi gelmeden bir gün once sütümün rengi acıldı bembeyazdı hafif gitti beyazlıgı sizce böyle olunca sütteki yağ oranı da azalıyor mu bilen var mı bebeğe yaramama durumu var mı?
Gulcanozzz Serapcemre kolostrum belli bir zaman gelir zaten sonra beyaz süte geçiyor. Ama zaten ilk günlerde sağdığınız sütler yani yağlı faydalı sütler bebeğinize verlmiştr diye düşünüyorum
Guloyku Serapcemre sütün rengi ilk zamanlar farklı oluyor içini ferah tut niye yaramasın zamanla yediklerinde sütün rengini değiştiriyor
rizelipek Senin yediklerinle de alakalı oluyor sağlıklı şeyler yemezsen evet sütün sudan farksız olur mutlaka güzel beslenmelisin o zaman sütün yağlı ve faydalı olur
Serapcemre rizelipek ya kurbanda sabah akşam oraya gidiyordum ve 8saatm yol ve hastanede gecıyodu yalan değil dikkt edemedm ama sağdıgımda bu sütümü üstündeki yağları gördüm:/
Guloyku Serapcemre benim bildiğim bebek büyüdükçe bebeğin ihtiyaçlarına göre sütünde değişir süt hep aynı renk ve kıvamda olmaz yine Dr danışın içimiz rahatlar
rizelipek Serapcemre ilk gelen süt genelde yağlı olur ama sonrasında aynı şekilde olması için dikkat etmen gerekir ama rengine göre karar verme sarı olcak diye bişey yok yediklerinden de kaynaklı olarak onun dışında dediğim gibi düzgün beslenirsen mutlaka sütün yarar bebeğe korkma yani