Melekozkan41 Gizemmay özeller de aynımı acaba ? Ben devlet Hastanesi’ne gitmiyorum acaba ozellerde de aynimidir 🤗🤗🥰🥰🌸🌸
Canangnctr Gizemmay her devlet hastanesi bir değil ama doktor daha beni muane etmeden 31 haftamda nst çektir sonra gel dedi
Gizemmay Melekozkan41 sana bağlı biraz da doğum riski veya başka risk görürse başlatır bir sorun yoksa 32den sonra herhangi bir haftada başlatabilir
Melekozkan41 Sibelklk28 hmm anladım teşekkür ederim ben 29 a giricem de merak ettim ne zaman giriliyo diye sormak istedim🥰🌸🤗
Melekozkan41 Gizemmay peki nst de ne yapıyo doktor sadece kalp atışlarını mi dinliyo yoksa başka herhangi birşeye bakiyomu?🥰❤️
Gizemmay Melekozkan41 nst odasında giriyorsun doktorun bakmıyor hemşireler karnına prob bağlıyorlar sen uzanıyorsun bebeğin kalp atışı ve rahim kasılmalarını ölçüyorlar
CananDuru Melekozkan41 merhaba eğer gebeliğinizde bir sıkıntı yoksa 32. Haftada başlar genelde ama eğeer erken doğum riski suda azalma- coğalma yada başka durumlar var ise 28 de veya daha erken başlayabiliyor
Melekozkan41 CananDuru anladım canım bildiğim bir sıkıntım yok şuan ama yarın gidicem doktora dayanamadım sizlere sormak istedim 🥰🥰❤️❤️ teşekkür ederim 🤍🤍
CananDuru Melekozkan41 rica ederim. Benim bu ikinci gebeliğim işte bir tık bilgi dolu ve tecrübeli oluyorsun bazı konularda