Nairinoo canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki sabırsızlığını, heyecanını, üzüntünü, bi tren kaçıyormuşçasına ona yetişme çabanı hepsini çok iyi anlıyorum. Zor bir süreç bazen umut doluyor insan bazen en dipte çöküşlerde dolanıyor. Rahim filminden sonra bir ay olmuş lütfen pes etme lütfen dirayetli dur rabbim ne derse o olur bizim de sabırla zorlamamız gerek istememiz gerek sen istemeden hiç pes etme usulca hisset. Benım de iki tane düşüğüm var eşim diyor ki ara verelim yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyorum ki ben de ona neyin neden arasını vereyim ki yine olacaksa kaderimde bu varsa bir sene sonra da olur aynı şeyler bir sene sonra daha mı az üzülücem hayır dedim. Ben bu yolda üzülmeye de razıyım sonuna kadar deneyelim her şeyi yapalım olmazsa yaptım ama rabbim nasip etmedi uygun olan buymuş diyeceğim dedim. O kadar içim rahat ki ne oluyorsa ya da olmuyorsa bizim için hayırlısı o olduğu içindir diyorum. Allah bizi annemizin sevdiğinden bile çok severken bizim için kötü bir şeyi bize uygun görür mü hiç? Ben inanıyorum bizim de olacak, hadi diyelim ki olmadı o zaman da dicem ki belki hayırsız bir evlat olacaktı belki de çok küçük yaşta onu kaybedip daha çok üzülecektim. Böyle düşünüyorum. Gelelim etrafın konuşmasına laflarına konuşsunlar her şeyi desinler sorsunlar ne çıkar nasipte varsa olur deyin geçin hayırlısı diyin geçin inşallah bizim de olur dua edin diyin geçin. Sizi üzmeye çalıştığını düşündüğünüz insanları cennet için anahtar olarak görün bizleri üzüp yaralayıp sabrımızla biz kazanan olacağız inşallah. Böyle konuşuyorum hiç mi üzülmüyorum sanıyorsunuz öyle çok üzülüyorum ki, öyle çaresiz hissediyorum ki bazen ama Anka kuşu gibi her seferinde yeniden ayağa kalkıyorum. Geçen gün temizlik yaparken bi not buldum eşime yazmışım seneye bugün bebeğimizle doğum gününü kutlayacağız diye ama olmadı kaybettik elimde toz bezi çöktüm yere sessiz sessiz ağladım şükürler olsun bunda da vardır hayır bundaki hayrı bana göster rabbim dedim. Gün içinde bir sürü böyle şeyler yaşayıp hüzünleniyorum hemen duaya sarılıp devam ediyorum hayatıma. Ne büyük acılarla sınanan insanlar var şükür buna diyorum çok şükür. Rabbim gönlümüzdeki bize nasip etsin nasip ettiğini de gönlümüze razı etsin inşallah 🙏 üzülmeyin demicem üzülürken yolumuza devam etmeyi her şeyiyle teslim olmayı bilenlerden olalım. Çok mutlu olun çok güzel olsun inşallah sizin için her şey 💞