Fatmaclk96 Yarın doktor randevum var mecbur erken gidicez arabadada fena oluyorum akşamdan bi tane içsem rahatlatır mı
papatyakahvesi3- Fatmaclk96 Gece yatmadan önce iç bence daha etkili diğer yönden yine de kusma geliyor
Gizemmay Fatmaclk96 hamileliğimin başından beri gece 1 tane içiyorum eğer çok bulantınız oluyorsa sabah ve aç olacaksanız gece 2 tane için
Arven-01 Bende 22. Haftadayım hala gece yatmadan bi tane iciyorum yoksa sabahlarım zehir oluyor. Eskiden iki tane iciyordum simdi bi tane
mervebu1ut AyseKA 37 haftalık hamileyim 24. Haftama kadar her gece iki tane içtim daha sonrasında bire düşürdüm bulantımı şuan kesiyor içilmez diye bir şey yok. İhtiyaç varsa gece iki sabah bir de içilebiliyor😊
snm-ekr1 Doktorum banada gece yatmadan önce iki tane almamı söyledi faydası oluyor sabah erkenden bir yere gidecekseniz için rahat edersiniz
Meloss93 Fatmaclk96 Merhaba, gece 2 tane , sabah 1 tane içebilirsiniz. 36+5 haftalığız gece prilam içmezsem ertesi gün benim için kötü bir gün oluyor 🙂
mucize_bebekk Fatmaclk96 canım benim onu gece içmen gerekiyor zaten yatmadan bi tane içeceksin sabahta yine aç karnına içeceksin gün boyu rahat olursun
Utkulu1 Fatmaclk96 ben uyanmadan 1 saat öncesine alarm kuruyordum her sabah. İçip tekrar yatıyordum kalınca bulantim olmuyordu
Mine44 Fatmaclk96 Gece uyumadan aç karnına iki tane birden iç mutlaka çok iyi geliyor. Ben 36 haftalıgm şimdiye kadar öyle kullandm. Çok şükür öyle daha çok işe yarıyor..sabah akşam bir tane aldığımda o faydayı göremiyorum bulantm oluyodu baya yine