Merveisildak Kimyasal gebelikten hemen sonraki ay hamile kaldım bunu yaşayıp tekrar düşük yapma olasılığı olurmu yoksa yine aynı şeylerimi yaşarım
Mom-babyyy Merveisildak Mart ayında geçirdim 2 ay sonra hamile kaldım tekrardan yaşamadım şuan 10 haftalık hamileyim
dilarademirrr Merveisildak şubatta kimyasal gebelik geçirmiştim martta tekrar hamile olduğumu öğrendim çok şükür 23 haftalık olduk 😊 Daha önce de bir kürtajım var düşük yaptım. Hayırlısıyla Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin hayırlı, sağlıklı evlatlar 🤲🏼
qokceyy Merveisildak canım merhaba bende mayısta kimyasal geçirdim 2 senedir deniyorduk ilk defa olmustu fakat kısa sürdü üzdü ama hemen arkadaşından hamile olduğumu öğrendim suan 10 haftalık olduk hersey yolunda gidiyor 🙏🏻 Zaten her hangi genetik bir sıkıntı yoksa kimyasal tekrarlamaz içini ferah tut
Mikasaaa Bende şubatta kimyasal geçirip hemen ertesi ay martta hamile olduğumu öğrendim 23. Haftamdayım 🙏🏻 Doktor bana gelecek ay hamile kalırsın bebek yerini yapmış demişti
afroditt Merveisildak kimyasal gebelikten sonra adet görmeden hamile kaldım aynı ay şuan 19 haftalık ikizlerime hamileyim❤️
Merveisildak afroditt bende öyle henüz üstüne adet görmeden hamile kaldım daha çok yeni ama yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum🥺
Mom-babyyy Merveisildak doktorum bir daha yaşamazsın demişti bana yine de için rahat değildi ama çok şükür şuan birşeyin yok çokta iyi gidiyor hamileliğim
nazy Merveisildak bende kimyasal gebelikten 1ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 38+3 haftalık hamileyim çok şükür