Denizmrt Yenidoğan eşyaları ilk hangi deterjan ile yıkadnz arkadaşlar alışveriş yapıcam ilk bebegm alıp memnun kalan arkadaşlar bilgi verir misiniz 😊
Muya Green Cleanle yıkadım içeriği temiz kokusuz güzel tavsiye ederim kızlar temiz içerik bakıyorsanız :)
nurcanqx Denizmrt uni baby aldım yeni doğan deterjanı ve yumuşatıcı çok memnun kaldım yumuşatıcının kokusu yeni doğan bebek kokusu gibi sanki bebeğim doğmuşta kokusu eve sinmiş gibi hissettim
acemianneee_31 Denizmrt duru granülle yıkadım beyaz olan yumuşatıcıya hiç gerek yok 30 hafta da yıkadım 37 olucam hala kokusu bar
Denizmrt acemianneee_31 bende 29 alışveriş yapıcam hazır edeym zamanı gelince bı yandan başlaym diyorum 🙂
Delimavi Siveno sıvı deterjan ile yıkadım kokusu katkı maddesi vs. Yok yumuşatıcı kullanmaya gerek yok bence yumuşatıcı kokusu minik ciğerlere çok zararlı.
btlbsr Denizmrt ben green clean tercih ettim içeriği temiz olduğu için. Doğal olmasından kaynaklı kokusu yoğun değil parfümlü yani ama mis gibi bebek kokuyor tavsiye ederim.