MbsN Hello, Benim dogumuma 20 gun gibi bir sure kaldi kizlar ve ben daha bez almadim Pampers bebek bezinden alicam zaten yurt disinda fazla bir secenek yok ve Bu marka sorun cikarmaz diyorlar, benim sorum bir paketin icinde 23 adet var ve ben 200 /250tane adet almayi dusunuyorum bebekle sonra zor olur gidip almak ama kararsiz kaldim yeni dogmus bezini kacinci aya kadar kullanabilirzki ve almak istedigim sayi abartimi 250 adeti hem yeni dogmus hem bir numara buyugu olarak tamamlasammi 🤔 tecrubesi olan bilgilendirirse cok sevinirim 💙
mucizemizibekliyoruzz MbsN aldığın bebek bezi bebeğinin cildine uymayabilir. Bence bu kadar stok yapmaya gerek yok.
gonulcelen MbsN üstünde ztn 2,5 5 kilo arası diyor ortalama 1 ay anca kullanır tabi ki ne kdrlık bir bebeğiniz var gidişat neyi gösterir onu bilemem ben 156 lı koli aldım pampers 1 ay kdr gider sonra devamını kilosuna göre alırım diye düşündüm
MbsN mucizemizibekliyoruzz yurt disinda fazla bebek bezi markasi yok sayili atiyorum 3 tane ve pampers olani en pahalisi ve doktorlar tarafindan onaylanmis parfum veya boya gibi seyler icermiyor o markadan alicam ama yeni dogmus bir bebek kacinci ayina kadar yeni dogmus Bezi en fazla kullanir onu sormak istedim almak istedigim sayi banada cok geliyor o yuzden hem yeni dogmus hem bir numara bugunu alip okadar adet tamamlamayi da dusunuyorum bebekle almak zor sonra burda kis basladi obur Ay kar bile yagar yani
MbsN sudamlasi o sayidaysa bir ayda biter bile yani 🤔 peki yeni dogmus bezi kacinci ayina kadar kullanabiliriz veya bebege gore degisiyormu
sudamlasi MbsN kilosuna göre değişiyo mesela 1 numarayı kullananlar 2 hafta da 2 numaraya geçebiliyo o yüzden 1 numarayı çok almamak lazım😊