Ceydaab Daha yeni öğrendim 4 haftalık görünüyor uygulamada 1 hafta önce beta 51 di bugün iğne batması gibi ağrım vardı biraz uyudum dinlendim geçmişti ama biraz önce tuvalete gittim kahverengi akıntı geldi peçete de bişey olur mu normal mi😔
Pcoslubiranne Ceydaab normal degil ben gebeligimi ogrendigimde 4 haftaliktim 98di betam.gecesine camur gibi lekem geldi. Progestan hormonum yetersizmis hemen 5 gunde bir igneye baslatti doktorum. Hemen doktora gidin bence tahlillerinizi yapip igneye baslatir
Mervekara5 Ceydaab canım benim de 2 gün geldi yerleşme kanaması dedi doktor tan 4. Haftada gelmişti adetin gecikti mi gelirken lekelenme
Ceydaab pamia inşallah öyledir de yarın kontrolüm vardı beklesem mi gitsem mi bilemedim daha öncekinde de kahverengi akıntıyla düşük olmuştu ama o çok fazlaydı bu belli belirsiz
Mervekara5 Ceydaab eğer böyle damla damla peçetelik geliyorsa normal yarına kadar bekleyebilirsn bence bana doktorum artarsa hemen acile git demişti şuan gelmene gerek yok demişti, sonra da yerleşme olduğunu söyledi