Aag06 mylittlebabym zenginde ne haltima yariyor bi kiz icin 40 dk keciorene gidiyorum 😂😂😂 @hepoyleolurzaten puh sana ece
Sarahh mylittlebabym ablamı ? Kız yorumlarımdan yaşlı gibimi duruyorum 😂? Yani uykuyu seviyorum 7,8 saat bana yetmiyor
Sarahh mylittlebabym ocak ayı akrebimisiniz yoksa kasım ayı mı? Çünki ocak akrebi ile kasım akrebi arasında bazı farklılıklar oluyorda oyüzden sordum
Asasasas Aysemeva0306 yani aslında hepimiz sınanıyoruz bir şeylerle.. 🥲 hakkımızda hayırlısı diyelim ☺️ inşallah burcu ne olursa olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰🤲🏼
mylittlebabym Sarahh şaka yaptım canım benim öyle bir cümle kalıbı varya o yüzden dhahh ben 13 saat uyusam felç olurum heralde tobe diyeyimde.🙈
Sarahh mylittlebabym ay dedim bu benim gibi 21 yaşında çıtıra nasıl abla der yahuu🤣. Yok ben az uyuyunca stresli oluyorum, uyanınca kimse saldırsam diye düşünüyorum 😮💨
mylittlebabym Aag06 ahhahshshs bundan sonra seni bırakmam hangi hastanede doğdun acaba şuan aşırı merak ettim fhfh
sym25_ Aysemeva0306 akrepler çok uykucu değil bence 😀 ben yengeç burcuyum doğum 16 Kasım gösteriyor yengeç akrep iyi anlaşır diye planlı gebelik yaptım ama inşallah tutar ve akrep olur
Aag06 mylittlebabym iste onu bilmiyorum 😂😂😂hatta anne baba esmer kara kas karagoz vs oldugu icin ben bi dogmusum beyaz ten mavi goz karisti bu bebe kesin demisler ama tek dogan benmisim o gun ya karismamis😂😂😂
SultanU Aysemeva0306 Ben değilim ama eşim yay burcu. Kayınvalidem eşimi bir kere bile uyutmamış. Eşim her yerde sızıp kalırmış😂 benim bebeğim de yay burcu olacak dua ediyorum eşim gibi olsun diye 😂
Aysemeva0306 SultanU hayal gibi yaa. Bebeğin var ve uyutmuyorsun kendi uyuyor söylerken bile komik geliyor 😂